Ima 34 godine i NEVIN je, ali niko to ne zna! “Voleo bih da saznam kakav je osećaj kad spavaš sa nekim”

Dva muškarca pričaju zašto nisu probali da imaju seks kada i svi njihovi vršnjaci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Engin_Akyurt

Istraživanje Next Stepa iz 2018. godine pokazuje da je u Velikoj Britaniji jedan od osam 26-godišnjaka još uvek nevin, a neki seksolozi procenjuju kako je verovatnije da je tačna brojka čak jedan od šest.

U prethodnim generacijama je ta brojka bila dosta manja – jedan na njih 20, a istraživanje Univerziteta u Čikagu tvrdi da se od 2008. godine do danas broj nevinih muškaraca u tim godinama utrostručio.

Prema mišljenju autorke, kolumnistkinje i stručnjaka za seks Trejsi Koks nekoliko faktora je doprinelo tom porastu.

Foto/Pixabay.com

Prvi je taj što su društvene mreže i razne dejting aplikacije seks učinili previše dostupnim, zbog čega se mladi momci više nego ikad opterećuju svojim izgledom i veličinom polnog organa, kao i svojim seksualnim mogućnostima, a pritisak dodatno povećava i online porno industrija, prenosi Dejli Mejl.

Koks kaže da mladima dosta manjka samopouzdanja i da im niko ne podiže libido i ne podstiče na to da budu sa nekim intimni.

Ona je razgovarala sa dva muškarca koji predstavljaju pravi ovakav primer.

“Majčina afera je ostavila traumu na mene“

Foto/Pixabay

Bio sam nevin do mojih kasnih 20-ih godina, iako sam vrlo društven i prilično dobro izgledam. Odrastao sam u kući u kojoj su dominirale žene, sa mamom i dve sestre. Mama je imala aferu koja je trajala nekoliko godina, što sam saznao kada sam ja imao 15 godina, a ona je na kraju ipak ostavila mog oca i mislim da sam zbog toga osećao nesigurnost sa ženama. Moja mama nije loša osoba ali je jako povredila mog oca i oduvek mislim da se to može dogoditi i meni.

Njena afera se odvijala otprilike u vreme kada je većina mojih prijatelja izgubila nevinost i danas shvatam da je to bio razlog zašto ja nisam.

Sa 14 godina sam imao jednu devojku. Dirao sam joj grudi i radio sa njom sve što tinejdžeri rade ali nije bilo seksa. Onda se dogodila ta majčina afera i ja sam se povukao, godinama nisam ni masturbirao. Nisam ni razmišljao o tome previše, nije mi bilo drago što sam nevin naravno, ali me to nije sputavalo. Nekako sam verovao da će se seks desiti kad sretnem pravu osobu, a tako je i bilo.

Ja sam imao 27, a ona 23 godine. Nakon što smo se nekoliko nedelja viđali, bio sam dovoljno siguran u sebe i u nju da joj kažem da sam nevin. Bila je prilično iznenađena, ali ne na neki negativan način. Prvi je seks bio očekivano kratak – u roku od nekoliko sekundi sam bio gotov – ali smo se samo poljubili i nasmejali.

I dalje se borim s nepoverenjem prema ženama ali kasni gubitak nevinosti ipak nije previše uticao na moj seksualni život kasnije.

Nevin iz religioznih razloga

Foto/Unsplash.com/Ali Tareq

Imam 34 godine i musliman sam. U mojoj porodici se o seksu ne priča – ako se i potegne slučajno priča, toga se treba sramiti i skrivati.

Ja sam prilično religiozan i seks je za mene velika stvar. Većina mojih drugova iz škole izgubila je nevinost na nekoj zabavi uz alkohol. Verovatno sam mogao i ja tako ali nisam hteo. Ja sam, osim po tome što sam nevin i što ne pijem, isti poput svojih vršnjaka.

Mislim da alkohol ima velik uticaj na to što sam još nevin. Pošto ne pijem, ni ženama nije prijatno da piju preda mnom, a čini mi se da do seksa uglavnom dođe u tim pijanim trenucima.

Niko od mojih prijatelja ne zna da sam nevin, oni misle da samo ne pričam o seksu zbog svojih roditelja. Zato otvoreno o tome pričaju sa mnom i ljubomoran sam na njihova iskustva. Hteo bih da znam kakav je oralni seks i da saznam kakav je osećaj da spavaš go sa nekom osobom.

Otvoren sam za vezu i seks i sa devojkom druge veroispovesti, ali ću verovatno na kraju izgubiti nevinost sa muslimankom jer će se druge devojke zgranuti što sam u ovim godinama i dalje nevin.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar