Ovo gledaoci NISU MOGLI da čuju: Anabela otkrila šta je rekla Ivi kad je prišla da joj čestita na pobedi!

Nije bila iznenađena njenom pobedom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Anabela Atijas završila je u subotu svoje učešće u trečoj sezoni “Zadruge” zauzevši četvrto mesto u finalu.

Sada je pevačica za Objektiv otkrila se nije iznenadila kada je Iva Grgurić proglašena pobednicom treće sezone jer je, kako kaže, osećala da će se to desiti.

“Nisam se iznenadila. Osećala sam da će najpoštenije biti da ona pobedi. Devojka je prema meni bila 100 odsto iskrena, njen stav po pitanju mnogih stvari, i u ‘Zadruzi’ i životno, bio je ispravan i to se videlo. Meni je prilazila u momentima kad mi je bilo najteže, iskreno me pitala kako sam kad god je mogla. Ja sam joj odavno pričala da će se iznenaditi svojim plasmanom, osećala sam da će biti tako”, rekla je Anabela za Objektiv i otkrila šta je sve pričala Ivi u finalnoj večeri, kao i šta joj je rekla kad je prišla da joj čestita na pobedi:

Foto: E-Stock/M. Rafailović

“Kad sam prišla da joj čestitam, vikala sam joj ‘jesam ti rekla, jesam ti rekla’. Još kad su počeli zadnje večeri da ispadaju svi uhvatila sam je za ruku i rekla joj ‘ti ćeš zadnja odavde, videćeš’. Nema veze ko je stajao pored nje, i ja da sam stajala pored nje, mislila bih da pobeđuje ona. Mensur mi je isto bio favorit do pred sam kraj, kada su bile one žučne svađe sa Minom i kada se ružno poneo prema Mići. Nije mu trebalo to u poslednjih nekoliko dana”.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar