KIJA postaje GLUMICA?! Nakon dobijene uloge u predstavi, Kockarevoj stigla ponuda i za seriju

Oprobaće se i u glumačkim vodama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Pevačica Kristina Kija Kockar pre nego što je u plovila u pevačke vode, bila je stjuardesa. Ona se oprobala i u rijalitiju “Zadruga”, koji ju je vinuo u zvezde, nakon čega je napisala i knjigu.

Ipak, pored svih ovih zanimanja, Kija je želela da se oproba u još jednom. Ona  je dobila ulogu u jednoj predstavi koju je  rado prihvatila.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Naime, Kija je dobila ponudu da igra u predstavi “Ko mi trese trešnjicu” režisera Marka Jovičića. Kristina će igrati lik Trešnjice, dok će joj na sceni društvo praviti glumci Dragan Marinković Maca i Rade Ćosić.

Svoje glumačko umeće Kija će pokazati na predstavi koja će biti održana na Letnjoj pozornici u Paliću, 31. avgusta.

Kristina je objasnila kako je do saradnje došlo:

“Marko, reditelj mi je prišao sa tom idejom, pandemija se u tom trenutku još više raširila pa smo stopirali sve pregovore. Međutim, javili su mi da su zakazili predstavu za 31. avgust na Paliću i eto objave. Nisam još imala probu, biće zanimljivo”, rekla je Kija za Telegraf  pa nastavila:

foto:E-stock/C.Vukojicic

“Dobila sam ponudu da glumim i u jednoj seriji ali ništa nije finalizovano. Iskreno, pozorište mi je sad mnogo izazovnije, jer je sve pred publikom. Uzbuđena sam zbog celog projekta i jedva čekam da sarađujem sa Macom, Radetom i Markom. Očekujem publiku na Paliću. I da se na kraju razumemo, moj poziv je i dalje pevanje. Uskoro izbacujem i tri nove pesme. Imam i zakazane nastupe, ali videćemo zbog pandemije kako će funkcionisati sve”, zaključila je Kristina.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar