Severina PREKRŠILA ODLUKU suda? Nije na vreme dala dete Popoviću, a ovako se pravdala za to!

Pevačica je, prema navodima, posle prekršaja pokušala da se izvuče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/K.Bacetic

Pevačica Severina Kojić nedavno je, kako pišu hrvatski mediji, dobila još jednu kaznenu prijavu jer nije predala dete svom bivšem partneru Milanu Popoviću. Dok se cela priča oko njihovog slučaja zahuktava, Severina je javno pričala kako se sa naslednikom provodi na odmoru, što je, po svemu sudeći, bio razlog zašto nije predala sina na vreme kako je sud naložio.

Naime, Severina je u intervjuu koji je dala za Radio Dalmaciju otkrila kako i gde provodi odmor. Sa sinom i društvom je, kako kaže, putovala po ostrvima, bili su i na Kornatima, uživali i kupali se.

“Sin je proplivao s tri godine, sad već roni”, pričala je pevačica, ali nije spomenula da je Aleksandar, navodno, prema važećoj privremenoj sudskoj meri i dogovoru roditelja trebalo da provede i deo školskih praznika sa ocem, biznismenom Milanom Popovićem.

Foto: E-Stock, K. Bacetic

Severina je, kako pišu 24sata.hr, saradnicima objašnjavala da nije predala dete prema dogovoru jer se boji zaraze koronavirusom.

Podsetimo, sud je doneo presudu prema kojoj će dečak živeti sa ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima.

Tom presudom Severini je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima obrazovanja i zaštite deteta, ali ona se na presudu žalila.



Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar