Više od hiljadu reči: U čelo, nos ili oko? Mesta gde vas ON ljubi otkrivaju SVE o njemu

Kakav poljubac takav i naum

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ freepic.diller

Nisu svi poljupci isti. Da prijaju – prijaju! Ipak, mnogi stručnjaci slažu se u mišljenju da mesta na koja vas ljubi, mogu da kažu dosta toga o namerama vašeg partera.

Nekad poljubac može da znači čisto poštovanje, nekad da ga ludački privlačite a drugi put da od vas želi samo seks.

Stručnjaci godinama pokušavaju da rastumače određene postupke, pogotovo kad su u pitanju veze. Poljubac, kao univerzalni jezik, prva je stvar za razrešenje a evo šta koji znači:

Poljubac u usne

Poljubac u usne govori da vas ceni i da ste postali sastavni deo njegovog života. Brz poljubac u usne, onako ovlaš, način je na koji muškarac koji voli svoju partnerku poručuje “zdravo” ili “vidimo se kasnije”. Ukoliko vas tako ljubi i kod kuće, kad niko ne gleda, to znači da vas veoma ceni i da voli da vam poklanja pažnju.

Ako vas ovako ljubi i u javnosti, znači da verovatno želi nešto ozbiljnije sa vama jer po rečima psihologa, brzi, tzv. pristojni poljupci, odraz su iskrenog poštovanja jednog muškarca prema partnerki.

Foto/ Freepik/ v.ivash

Poljubac u čelo

Čista ljubav! Poljubac u čelo poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poručuje da mu je stalo do vas, da voli da deli prostor sa vama, da mu mnogo značite. Sviđate mu se vi, a ne samo vaše telo. Muškarac koji vas ljubi u čelo time vam poručuje da je uvek tu za vas.

Poljubac u ruku

Predstava ili iskreno divljenje? Mišljenja se kose. Sa jedne strane, ovo je muškarac koji voli da flertuje. “Fura” imidž mačo mena, pun je samopouzdanja i voli da privlači pažnju.

Na ženu često gleda kao na “ulov” pa je dobro da otvorite četvoro očiju ukoliko naiđete na ovakvog tipa jer su često ženskaroši.

Foto/ Pixabay/ Norexy_art

Poljubac u unutrašnju stranu zgloba

Ovakav poljubac vrlo je strastven i znači da bi vas verovatno odmah odvukao u krevet, ali ga sprečava to što možda niste sami.
Poljubac sa unutrašnje strane zgloba ruke (na žilu kucavicu) otkriva da ga samo činjenica da se nalazite u javnosti sprečava da ti istog momenta strgne svu odeću i vodi ljubav sa tobom satima. Muškarac koji ovako ljubi ženu time odaje da poznaje žensko telo i ume vešto to svoje znanje da primeni.

Poljubac u vrat

Ovo je jedan seksi poljubac! Ovim pokazuje da ima jaka osećanja prema vama, ali je to i sjajan način da vam kaže da vas želi, bez ijedne izgovorene reči.
Poljubac u vrat je znak da te on želi odmah i sad. Često može biti propraćen laganim ujedom. To je muški način da ti stavi do znanja da će pući od uzbuđenja.

Foto/Freepik.com/cookie_studio

Nekad zna i da napravi šljivice na vratu, pa zbog toga katkad nije omiljeni. Ali, poruka je veoma jasna – onaj ko vas poljubi na ovaj način, tj. sa namerom da ostavi trag, to čini kako bi “obeležio svoju teritoriju”.

Francuski poljubac

Ne samo što ste ga očarale te je seksualna hemija između vas velika, već vam ovako pokazuje i koliko ste mu privlačni. Francuski poljupci su duuuuugiiiiii i zavodljivi, te je ovo znak da ste mu se baš dopale.

Foto/Pixabay.com

Poljubac u obraz

Sasvim je ok ako vas partner ponekad poljubi u obraz, ali ako vas stalno tako ljubi, verovatno više nije preterano zaljubljen u vas. Stalo mu je do vas i brine ali ga za vas ne vezuju romantična osećanja. Ako je reč o muškarcu kojeg volite, a on vas stalno ljubi u obraz, to je maltene isto kao da se rukujete. Ukoliko vas ovako ljubi posle mnogo godina veze, znači da je potrebno da ponovo zapalite tu iskru i da se približite jedno drugome.

Ukoliko vas ovako ljubi na početku veze, po rečima stručnjaka i psihologa, to može da znači da je sa vama samo dok mu ne naiđe nešto bolje. Nema srca da vam to prizna, pošto ste mu dragi.

Poljubac pored oka

Ovakav poljubac svakako zvuči čudno iako je zapravo čest. Otkriva da mu je stalo do vas i po rečima mnogih stručnjaka, pokazuje čistu ljubav!

Foto/ Freepik

Poljubac u stomak

Psiholozi tvrde da je ovo jedan od najsenzualnijih poljubaca. Samim tim što ne vole svi izgled svog stomaka, poljubac na ovo mesto upućuje da vas je partner prihvatio i zavoleo takve kakve ste, odnosno, to je način da vam “zahvali” što ste pred njim ranjivi.

Prijatno mu je sa vama, opušten je i prirodan – ne menjajte ništa!

Foto/Pixabay.com/ klimkin

Šalje vam poljubac

Slanje poljupca kroz vazduh uvek je bio simpatičan i šarmantan gest. Stručnjacima je naročito interesantan jer, kako tvrde, podrazumeva ispoljavanje emocije koju poljubac inače znači, a bez fizičkog kontakta.

Često je to i signal koji upućuje na to da neko flertuje sa nama. Zapamtite to kada vam neko sledeći put uputi leteći poljubac!

Poljubac po grudima

Suptilno se sa usana spustio na vrat a potom na grudi? Nisu nam potrebni stručnjaci da bi shvatili da želi da ima seks sa vama, ali po njihovim rečima, ovim gestom pokazuje da će voditi računa i o tvom zadovoljstvu ukoliko odlučiš da uskočiš u krevet sa njim.

Foto/ Freepik/ cookie_studio

Nos

Poljubac u nos je još jedan sladak način da vam pokaže koliko mu se sviđate. Verovatno vas smatra neodoljivom, dopadate mu se i želi da vam to i dokaže.

Leđa

Ovo mesto uglavnom govori da muškarac od vas želi više od poljupca. Bilo da ste negde sami ili ste u outfitu koji otkriva ramena i leđa, muškarac ovakvim poljupcima pokazuje da ga uzbuđujete i da sa vama želi nešto više od pukog drugarstva. Spreman je da uzme stvari u svoje ruke i da “druženje” nastavi u spavaćoj sobi.

Foto/Pixabay.com/Omar Medina Films

Poljupci po ušima

Neka istraživanja su pokazala da veliki broj žena voli kada im partneri ljube uši. To su veoma osetljiva područja, puna nervnih završetaka, te ne čudi što poljupci na ova mesta mogu lako da uzbude. Pogotovo ako vam i nežno gricka resicu.

Ovaj muškarac zna šta radi i zna šta želi da postigne. Stručnjaci kažu da je i to znak intezivne i duboke ljubavi koju prema vama gaji.

A gde vas ljubi vaš dragi?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar