Novak je veliku donaciju poslao u Pazar, a onda su reči jednog lokalnog dečaka ODUŠEVILE javnost! (FOTO)

Mladi srpski teniser Hamad Međedović zahvalio se putem društvenih mreža Novaku Đokoviću na pomoći koju je uputio Novom Pazaru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/(AP Photo/Andy Brownbill, File)

Tenisko čudo iz Novog Pazara, 16-godišnji Hamad Međedović, na dirljiv način se zahvalio svom starijem kolegi Novaku Đokoviću na pomoći koju je dao njegovom gradu.

U Novom Pazaru je veliki broj zaraženih koronavirusom i situacija je jako teška, pa je svaka pomoć dobrodošla.

Novak je u sredu uplatio 5 miliona dinara za kupovinu zaštitne opreme, lekova, medicinskih aparata i poručio je da će naredne nedelje uplatiti još koliko bude potrebno. To je potvrdio i direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović.

Međedović je ispred Pazaraca uputio poruku zahvalnosti prvom reketu sveta.

“Hvala ti Nole! Što svojim primerom učiš nas mlađe kako i na koji način čovek u životu treba da se postavi u svakoj situaciji, što nam primerom pokazuješ da važnije od svega je biti čovek. U ime svih sportista i moje lično ime hvala ti puno što te imamo za uzora na terenu i van terena”, napisao je mladi teniser.

Podsetimo, Novak se trenutno nalazi u samoizolaciji jer je nakon prekida turnira u Zadru ustanovljeno da je pozitivan na COVID 19. On se oseća dobro, nema nikakve simptome bolesti.

Hrvat i Srbin o dogovoru od 5 minuta: Rađa preko Novaka objasnio suštinu PROBLEMA na Balkanu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar