LUKOIL pumpa “krade na pištolju”: Nišliji u rezervoar od 45 litara sipali više od 53! (FOTO)

Na fotografijama se sve jasno vidi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
gorivo
Pixabay

Na društvenoj mreži Tviter osvanula je objava izvesnog Aleksandra Todorovića koji tvrdi da mu je u rezervoar sipano više goriva nego što njegov automobil “Seat Ibiza”  može da primi.

Naime, on je napisao da je otišao na pumpu “Lukoil” u Nišu kako bi sipao gorivo i da je radnik uspeo da u rezervoar koji prima 45 litara sipa 53,18 litara!

Posebno je nelogično to što je, kako kaže, u rezervoaru već bilo 4-5 litara goriva.

Foto/Printscreen/Twitter/Aleksandar Todorović

Pored teksta u kojem je obrazložio šta se dogodilo, on je postavio i fotografije na kojima se vidi da je na računu otkucano 53,18 litara, ali i količina goriva koja može da se sipa u rezervoar ovog automobila.

Foto/Printscreen/Twitter/Aleksandar Todorović
Foto/Printscreen/Twitter/Aleksandar Todorović

Komentar iz centarle kompanije “Lukoil” nismo uspeli da dobijemo do zaključenja ovog teksta, ali smo uspeli da stupimo u kontakt sa radnikom koji je sipao gorivo na ovoj pumpi.

On kaže da je sipao gorivo “do čepa” i da je naplaćena ona cena koja je zabeležena u sistemu.

“On je tražio da mu napunim rezervoar i išao sam “do čepa”. Posle toga se vratio i rekao da je na računu prikazano više litara nego što može da stane u rezervoar, ali to već nije do mene. Ja sam napunio gorivo do kraja i naplatio ono što se obračunalo na stanici. Uputili smo ga gde može da se žali “, rekao nam je radnik.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar