Zbog ovog snimka danima gore mreže, a majka dobija PRETNJE smrću (VIDEO)

Ovo joj nikako nije trebalo u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/mom.of.2.boyss

Amerikanka Krista Mejer iz Kolorada nije ni slutila da će, kad bude okačila snimak na TikTok na kraju dobijati i pretnje smrću.

A pritom ništa tragično ili užasno ne radi na snimku. Krista je zapravo samo pokazala kako svoju bebu uči da pliva.

@mom.of.2.boyssOliver amazes me every week! I can’t believe he is barely 2 months in and is catching on so fast. He is a little fish. ##baby ##swim♬ original sound – mom.of.2.boyss

Ipak, nije joj palo na pamet da će ljude širom sveta razbesneti zbog načina na koji je uči – bacanjem u vodu.

Video je pogledalo više od 50 miliona ljudi, što je rekord na TikTok aplikaciji, a da ne pričamo o šerovanju po Fejsbuku i Tviteru.

“Oliver me svake nedelje oduševi. Ne mogu da verujem da je tu tek dva meseca i da napreduje toliko brzo. On je mala ribica”, napisala je majka dobivši neverovatnih 120.000 komentara.

“Bacila ga je unutra kao da je on bombica za kupanje”, “Beba tu ne pliva, nego se bori za život”, “Da sam mu ja mama, ovo ne bih dopustila”, bili su neki od komentara.

Nakon što je dobila i pretnje smrću Krista je za američke medije izjavila da ne vidi ništa sporno u snimku jer svako uči dete nečemu kako najbolje misli da treba.

Strava u zgradi: Iznervirala ga dva psa, pa ih bacio sa petog sprata!



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (1)

  1. Па свака беба као и свако живо биће по природи плута/плива. Даве се они којима је улијен страх од воде тј. којима "брижни" родитељи сугеришу да незнају пливат.

    Odgovori

Ostavite komentar