NIKADA više neće imati seks sa vama, ako joj OVO uradite: Neoprostive muške greške u krevetu

Žene će tolerisati mnogo toga, ali jednostavno postoje stvari preko kojih nikada neće preći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Pexels

Većina žena kaže da im nije bitna veličina, ali zato im je vrlo bitno da je muškarac samouveren i dobar ljubavnik u krevetu.

Međutim, potrebno je da ona bude sigurna da njen partner dobro poznaje njeno telo i njene potrebe i da ne napravi neku glupu grešku, koja će je odbiti od njega.

Ovo su greške koje muškarci prave u krevetu, a koje žene ne praštaju!

Pogrešno ime

Ovo je možda i najgora greška koju muškarac može da uradi. Ukoliko se muškarcu desi da tokom seksa “slučajno” svoju partnerku nazove drugim imenom, to može da bude veliki problem. Žena će teško oprostiti i zaboraviti ovakavu uvredu, bila ona slučajna ili ne.

Foto/Freepik

Preskakanje predigre

Žene obožavaju predigru. Poljupci i zagrljaji su ženama od velike važnosti pre samog seksualnog iskustva. Često im je predigra i važnija od seksa sa penetracijom. Kada muškarac preskoči predigru, mnoge žene se osećaju iskorišćeno i može da se desi da se ne prepuste i da ne uživaju dovoljno u seksu, a za to će kriviti partnera.

Muškarac ne želi da istražuje ženske fantazije

Da, žene takođe imaju seksualne fantazije! Pričaju o seksu sa istim žarom kao i muškarci, ali su neke možda sramežljivije da pred svojim partnerima prve pričaju o tome. Zato muškarci, budite džentlmeni i pitajte svoju dragu u čemu bi volela da uživa.

Foto/Pexels.com/ W R

Koršćenje istih poza

Seks ne bi trebalo da bude predvidiv. Žene ne vole da uvek imaju seks u istoj pozi, već bi nekada htele da promene rutinu i da osete kao na početku veze, kada je mašta najbolje radila.

Odbijanje oralnog seksa

Žene vole da budu zadovoljene “tamo dole” sa istim žarom kao što to vole i muškarci. To bi trebalo da bude najnormalnija stvar, koju će njihov partner redovno praktikovati, znajući da će njegova lepša polovina uživati u tome.

Ne prepoznajete da ona glumi orgazam

Vaš je posao da poznajete telo svoje partnerke i obrnuto. Morate da budete svesni šta je pali, a šta ne. Ako držite do sebe kao do iskusnog ljubavnika, trebalo bi da znate kada ona glumi orgazam i da pronađete bolji način da je zadovoljite.

seks
Foto/Pixabay.com/stokpic

Previše kratak seks

Ukoliko ste oboje za brzinski seks, to je potpuno u redu. Međutim, ako muškarac želi to da odradi na brzinu, a žena bi htela da to bude senzualnije, emotivnije i duže, postoji velika verovatnoća da će nakon seksa biti problema.

Seks bez kondoma

Ako žena ne želi da imate seks bez kondoma, to mora da se poštuje. Ona ima svoje razloge za to, a vaše insistiranje i pritiskanje može samo da je odbije od bilo kakvog seksualnog odnosa.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Potpuno se slažem sa Vama! Nažalost, mi smo kao narod izgubili strpljenje. Trideset godina ovom državom vladaju aseksualni tipovi sa potpuno nastranim pogledima na život. Oni po svaku cenu imaju samo jedan cilj, pljačku naroda do gole kože, u što dužem vremenskom periodu. Većina njih je razorila ili razarala porodična gnezda, ili nisu ostvarili zdravu intimnu vezu sa suprotnim polom. Sve to je rezultat njihovih skrivenih mentalnih problema, a kod nekih i jako ozbiljnih psihičkih bolesti. Rezultat je osim ekonomskog i finansijskog propadanja i masovno psihosomatsko oštećenje kod velikog broja ljudi. Hronični stres zbog stalne neizvesno sti u vezi sa poslom, prihodima, odrastanjem i budućnošću potomstva gasi ljudskost, empatije, razumevanje i strpljenje.

    Odgovori
  2. Tekst je seksistički i u suštini pitanje je kako odbiti ljubavnog partnera, a ne muškarca ili ženu. Reciprocitet i uzajamno razumevanje su deo zdravog odnosa kod ljudi, nezavisno od pola. Trebalo bi da imate poverenja i razumevanja jedno za drugo, pa da ne bude tih žalbi tipa ,,ona kad kaže - ne mogu - to je u redu, a ja kad kažem da ne mogu, onda broji ceo dan". Poverenje bi vas dovelo do toga da možete da budete ranjivi jedno pred drugim, pa kad jedno kaže - ne mogu, ono drugo (s iskrenom nežnošću i brigom) pita - jel sve OK ili ti se samo ne da? Možda ponudi i zagrljaj. I treba stvoriti taj bezbedan prostor da se problem podeli, ako postoji, ali i da se prihvati da partner jednostavno nije raspoložen ili da nešto ne želi da radi ili da proba u seksu. Pružanje topline i sigurnosti u takvoj situaciji (i za muškarca i za ženu) može čak i da dovede do uzbuđenja, jer se u takvim okolnostima bliskost povećava kod emotivno zdravih osoba. A pasivna agresija, ćutanje i prezir, gunđanje i uzajamno okrivljavanje i tome slično dovode upravo do još većeg zahlađenja. Dakle, taj princip oko za oko, zub za zub nikako ne radi za zdrave međuljudske odnose, jer se bazira na ponosu i gordosti, a ponos i gordost su suprotni ranjivosti i brižnosti.

    Odgovori
  3. Kako da odbijete muskarca.... 1.Kad njoj nije do seksa,to mora da se prihvati sa razumevanjem.Ali kad nama nije do toga to je razlog za negodovanje cele noci i sutra dan... 2.Kad joj nije do oralnog seksa (mislim na zadovoljavanje nje zato sto muskarac uziva u tome) to isto treba muskarac da prihvati sa razumevanjem...jer eto tako joj doslo... 3.Ako on uziva analnom seksu a njoj nije do toga cak ni u smislu (probamo pa ako ne prija ok)i to prosto treba muskarac da prihvati i da de ne ljuti... 4. I tako ona postane pivava princeza na zrnu graska...smaračica noći...udata gospodja koja ima sva prava jer se obezbedila u zivotu i prihvatila ga zdravo za gotovo... 5.A muskarac...pa on svoje potrebe zadovoljava na drugom mestu...uglavnom sa droljastim nezajazljivim gospodjicama...koje vole da se zovu svakakvim imenima...vole sve sto bi vam palo na pamet...sve fantazije... ...jer...zivot nema reprizu i ne zanosite se previse....nego se trudite kao i prvog dana...sa strast ljubav fantazije...sve bude u fullu...jer posle bude kasno....

    Odgovori

Ostavite komentar