Nije sve u udobnom krevetu: Najbolja mesta za SEKS van vaše spavaće sobe!

Isprobajte vođenje ljubavi na mnogo inspirativnijem prostoru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Unsplash.com/Joshua Rawson Harris

Zaboravite na krevet i otkrijte nova, uzbudljivija mesta za vođenje ljubavi.

Umesto da menjate položaje u udobnosti svoje spavaće sobe, pokušajte da potpuno zanemarite krevet i isprobate mnogo inspirativniji prostor.

Seks će vam sigurno biti zabavniji ukoliko napravite izuzetak i rizikujete da vodite ljubav na nekom od ovih 6 mesta:

Foto/Unsplash.com/Hanna Postova

1. U kupatilu

Ovo nije samo scanario za film! Seks na mašini za pranje veša veoma je zabavan – naročito kad se uključi centrifuga. I mokar seks pod tušem ili u kadi može da bude zaista fenomenalan. Ali, budite oprezni: česte kućne nezgode događaju se upravo pod tušem.

2. Na stolu

Pisaći ili kuhinjski sto može da se koristi i za druge užitke, sem za jelo. Osim što je seks na stolu zabavan, mogući su neki položaji koje nije lako (ili je nemoguće) izvesti u krevetu.

Foto/Pixabay.com/Katie Salerno

3. Napolju

Ako ste uveče negde u restoranu ili kafiću, može biti jako uzbudljivo ako se nakon nekoliko koktela ušunjate zajedno u toalet. Možda to neće biti neki superstrastveni događaj, ali zabava je zagarantovana.

4. Na prozoru

To može da bude vrlo uzbudljivo. Naročito jer tamo (čak i iza zavese) uvek postoji određena doza opasnosti da vas neko posmatra – a upravo je to ono što daje dodatni užitak.

hotel
Foto/Pexels.com/cottonbro

5. U hotelu

Ne postoji lepši osećaj od nekoliko sati provedenih u lepoj hotelskoj sobi uz flašu šampanjca! To može biti poput daška svežeg vetra za svaku vezu. To će sigurno biti doživljaj koji nećete tako brzo zaboraviti.

6. U automobilu

Odvezite se do neki sporedni put koji je posut šljunkom. Sigurno ćete pronaći neki osamljeni šumarak. Dok napolju pada kiša i nema znatiželjnih očiju, vi spustite sedišta i pobrinite se da zamaglite stakla automobila.



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar