Vučić o predizbornim aktivnostima: Vodili smo najčistiju kampanju, ispunio sam sva svoja obećanja

Predsednik Srbije je rekao da su se mladi uglavnom predstavljali svuda po lokalu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/B92 printscreen

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je da kampanja liste koja nosi njegovo ime nije kampanja koja bi odgovarala predsedničkim izborima i naglasio da je ta stranka vozila najčistiju kampanju. Gostujući u emisiji “Pravi ugao” na RTV on je govorio i o izborima 21. juna, ali i o predsedničkim izborima 2022. godine, ponavljajući stav koji je ranije izneo da se tada verovatno neće kandidovati.

“Ja sam apsolutno ispunio svoja obećanja. Ovi drugi, željni samo publiciteta, koji vređaju i mene i partiju koju vodim, oni su toliko izgubili. Sa 16 odsto su pali na ispod četiri”, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da kampanja liste koja nosi njegovo ime nije kampanja koja bi odgovarala predsedničkim izborima.

On je na takvu opasku voditeljke emisije Pravi ugao na RTV rekao da su oni koji su radili kampanju, i to, kako je istakao, pozitivnu, za listu koja nosi njegovo ime, zaključili da je sadržaj tih spotova ono što je rezultat rada te stranke i najbolja garancija za sprovođenje uspešnog programa i plana.

Na pitanje da li bi ovakvi spotovi više odgovarali kampanji za predsedničke izbore 2022. godine, Vučić je rekao da se na tim izborima verovatno neće kandidovati.

Na opasku da građanima fale informacije o mladim ljudima koji se najavljuju u kampanji, Vučić je rekao da su se mladi uglavnom predstavljali svuda po lokalu.

“Mnogo je važnije od toga da li će da se pojavi neko od funkcionera, ja ili neko drugi – plan i program, rezultati koje smo postigli, na koje sam ponosan, kao i činjenica da smo vodili najčistiju kampanju. Niste mogli da čujete ružnu, nepristojnu, uvredljivu reč”, rekao je Vučić.

Veruje da su građani zadovoljni urađenim u proteklom periodu.

“Pozivam ljude da izađu na izbore i glasaju. Važno je da nastavimo ekonomski razvoj i da ispunimo sve iz programa Srbija 2025”,  rekao je Vučić.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar