Bez spavanja do Egzita: Zagrevanje za najveći regionalni festival uz Artbat (VIDEO)

Sprema se vrelo leto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

U duhu proslave svog dvadesetog rođendana na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, EXIT sprema i veliko beogradsko zagrevanje 10. i 11. jula pod nazivom “No Sleep Till EXIT”! Na prostoru ispred kolosalnih silosa “Žitomlina” na Dorćolu, tik uz Dunav, nastupiće trenutno najtraženiji di-džej duo na svetu Artbat, kojima će to biti prvi međunarodni nastup posle četiri meseca pauze! Biće to ujedno i prilika da u Beogradu predstave njihov novi planetarni hit “For A Feeling”, koji se ne skida sa svetskih radio stanica još od objave u aprilu.

Za tu pesmu je i Dejvid Geta rekao da je najbolja koju je čuo u 2020, a još u promo periodu pre objave vrteli su je i Tale of Us, Annie Mac, Pete Tong, Tiesto i stotine drugih svetskih zvezda.

Foto/Promo

Ovih dana aktuelna je i obrada ove pesme u izvođenju Kaleidoscope Orchestra, poznatih po obradi i drugih di-džej zvezda kao što je Skrillex. Uz ukrajinski di-džej duo, u subotu 11. jula nastupiće još i regionalna ikona Marko Nastić, naši producent u usponu Coeus, kao i jedan od bardova beogradske scene poslednjih godina, Kristijan Molnar.

Samo dan ranije, u petak 10. jula, ispred silosa “Žitomlina” na Dorćolu nastupiće i maestralni splitski reper Vojko V, popularni beogradski alt-rokeri Artan Lili, alter-pank bend Ide Prester MAiKA, osiječki hit treper z++, domaća rep senzacija Spejs Noksi, te nekadašnji di-džej iz FAM kolektiva Enzzy i autor najvećeg trep hita prošle godine “Ide gas”, Britni!

Foto/Promo

Ceo vikend zagrevanja kojim i zvanično počinje obeležavanje dvadesetog rođendana Exita, otvoriće misteriozni di-džej i svojevrsna amajlija EXIT tima, Lutemania.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar