Neodgovorno! Darko Lazić ispalio kandidata “Zvezda Granda”, Saša Popović reagovao! (FOTO)

I to se dešava...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Darko Lazić je pre nekoliko meseci, kada je bio gost u žiriju takmičenja “Zvezde Granda”, u kojem je i sam pobedio 2007. godine, odabrao najviše takmičara da im bude mentor.

Darko Lazić se OGLASIO za Objektiv povodom trudnoće Ane Sević! Evo da li će čestitati bivšoj ženi

To je značilo da je on bio u obavezi da s kandidatima radi u studiju, da ih priprema za svaki krug takmičenja i da im bude dostupan za svaku pomoć koja se tiče tog muzičkog takmičenja.

Lazić nije ispunio svoju obavezu, barem kada je u pitanju Strahinja Živanović, učesnik “Zvezda Granda” iz Brusa, koji je to otkrio u subotu uveče. Kada se predstavio žiriju sa dve pesme, prvo što su ga pitali bilo je da li je radio s Darkom. On je najpre nesmotreno rekao da jeste, ali ga je Saša Popović demantovao.

View this post on Instagram

?????♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

“Ne. Ovde moramo da damo ispravku. S njim je radila produkcija jer se Darko nije pojavio” – odsečno je napomenuo direktor “Granda”, dok je Živanović pojasnio celu situaciju.

“Rekao sam “da” jer jesmo radili mentorske časove. Ne s Darkom, već s produkcijom” – kazao je Strahinja.

Pored njega, Lazić je u decembru prošle godine odabrao da bude mentor i Ajli Muminović, Nikolini Milosavljević i Saneli Marković. Zasad nije poznato da li je Lazić dolazio na časove sa ove tri kandidatkinje ili je postupio kao u slučaju sa Strahinjom.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar