Ukrala koleginici rad za ispit i proslavila se, usledila je nikad BRUTALNIJA osveta

Oko za oko, zub za zub

Foto: Pixabay/darksouls1

Studentkinji modnog dizajna po imenu Grejs ukrala je rad koleginica Džejn ni ne sluteći da će je ova otkriti pred polaganje ispita i brutalno joj se osvetiti za to.

Priču je na društvenim mrežama podelio Grejsin kolega kako bi drugi studenti znali s kim imaju posla, te otvore oči kada se zbližavaju s nekim na Univerzitetu.

Grejs i Džejn su se sprijateljile na osnovu nekih zajedničkih interesovanja. Džejn je od prvog dana bila više za to drugarstvo inicirajući svaki dan nalaženja.  Ona su intenzivirana kada joj je Grejs pokazala nacrte i neke dizajne iz torbe na osnovu kojih je na ispitu dobila najvišu ocenu. Džejn se na tom ispitu nije proslavila, te je zamolila Grejs da joj malo pomogne.

Iako je brzo uvidela da je Džejn lenja i da večito gunđa na sve oko sebe, Grejs je dala sve od sebe da joj pomogne. Kada je došao dan prezentacije nacrta na času, Grejs je gotovo pala u nesvest videvši da je Džejn ukrala njen rad i prikazala ga kao svoj.

Grejs je na svu sreću imala i druge radove za prezentaciju, da bi se posle časa žalila profesoru na krađu. On joj je rekao da je Džejn ćerka predsednika školskog odbora te da je i on pod pritiskom da mora da joj daje najviše ocene.

Foto: Pixabay/pexels

Uvidevši da od pomoći profesora nema ništa, Grejs je pravdu uzela u svoje ruke. Kada ju je Džejn ponovo zamolila za tutorisanje, Grejs je prihvatila jer je tada znala šta radi. Nije joj rekla da ju je prethodno otkrila s prevarom. Za nekoliko dana u školu će doći nekoliko poznatih modnih dizajnera što će biti prava prilika da Grejs kazni Džejn za krađu rada.

Grejs je na nalaženje sa Džejn ponela skice već objavljenih dizajna na modnoj sceni i to velikih imena iz sveta mode. Znala je da Džejn ni ne zna ništa šta je čije.

Podvalila joj je već viđene nacrte i modele kako bi se pred važnom komisijom obrukala!

I zaista, na toj prezentaciji prvo je Grejs izašla i dobila najviše ocene za svoj rad. Kada je došao red na Džejn, ona je prošla “kao bosa po trnju” prikazavši poznate modele kao svoje radove.

Komisija ju je upitala da li je ona sama to crtala, a kada je rekla da jeste, izbacili su je napolje uz pretnju tužbom!

Džejn je pozvala Grejs telefonom i upitala je zašto joj je napakovala sve ovo. Grejs se “napravila luda” rekavši da je znala da su to poznate skice, te da ih je pokazivala Džejn samo kao neku vrstu osnove za ono što ona sama mora da napravi. Slagala ju je, kao Džejn nju na početku priče.

Oko za oko, zub za zub.

Džejn je izbačena iz škole uz poniženje na sajtu ustanove: “Izbačena zbog krađe tuđeg dela”.

Ljudi na društvenim mrežama su, pročitavši priču bili oduševljeni.

“Pravda je bila spora ali dostižna”, pisali su.

Spalila čitav grad da OSVETI muža, ubila svakog ko je pitao kada će se udati!

Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar