Krila ljubavnika 10 godina na tavanu! Muž NIŠTA nije primetio, a onda je otišla i korak dalje

Živela je život uzorne domaćice, a potom se sve preokrenulo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/WatchJojo

Život Valburge “Doli” Esterajh idealan je za prenošenje na filmsko platno. Početak njene priče klasičan je kliše, ali se onda sve preokreće u zanimljivu dramu.

Doli je početkom prošlog veka živela sa Fredom Esterajhom. Bili su idealni muž i žena – on je bio poslovni čovek iz Milvokija, ona domaćica. Oboje u ranim tridesetim godinama.

Ipak, posle jedne svađe sve se promenilo. Doli se osetila zapostavljenom i izneverenom. U tom trenutku, Fred joj je poslao kući mladog i zgodnog Ota Sanhubera (20), koji je došao kući kad je Doli bila sama.

Sasvim slučajno, dočekala ga je u spavaćici, jer nije ni znala kad dolazi. Između njih je za nekoliko minuta buknula strast i oni su počeli tajno da se viđaju. Ili kući ili u hotelu.

Kada su komšije primetile Ota, Doli je morala da nešto preduzme. Prvo je pričala da je to njen polubrat, a onda mu je predložila da dođe da živi u kuću na tavanu.

Fred ništa nije primetio! Niti se peo do tavana, niti je čuo buku. Oto je živeo iznad njih punih šest godina, redovno imajući seksualne odnose sa Doli.

Par izgubio dete, pa slavio rođendane napuštenoj deci! Život ih je ipak NAGRADIO (VIDEO)

Ipak, posle šest godina neverstva, Doli je saznala da se sa mužem seli u Los Anđeles. I tu je pronašla rešenje!

Odabrala je kuću sa tavanom, pa je Oto živeo s njima još pune četiri godine. Posle jedne svađe supružnika, Oto više nije mogao da izdrži pa se sjurio s tavana i sa dva hica iz pištolja, ubio je Freda!

Policiji je Doli rekla da je to bio provalnik. Nisu imali dokaze, pa su je oslobodili krivice. Ostala je sama. Oto joj više nije bio zanimljiv. Nije morala da ga krije.

Ipak, on je ostao na tavanu, jer je Doli započela otvorenu vezu sa izvesnim advokatom Hermanom Šapirom. Oto je ostao na tavanu, veran svojoj ulozi. Ponovo se pojavila strast.

Kad je otkačila Šapira, Doli je imala vezu i sa Rojem Klambom. I tu je Oto ostao u ulozi ljubavnika s tavana. Na kraju se sve otkrilo!

Nakon hapšenja Doli Esterajh, inspektori su analizirali gde je krila ljubavnika Foto: Youtube printscreen/WatchJojo

Šapiro je bio povređen, a i više puta naleteo je na Ota u kraju, koji je bio sluđen činjenicom da je Doli ludo zaljubljena i u Roja. Oto je u magnovenju sve ispričao Šapiru, čak i za ubistvo Freda.

Iako je od prekida veze sa Doli prošlo nekoliko godina, Herman Šapiro to joj nije oprostio, te ju je ocinkario, kao i Ota – policiji.

Oto je zbog zastarelosti ubistva i postupka oslobođen, ali je Doli na kraju uhapšena zbog podstrekivanja i saučesništva. Baš tako. Uprkos svemu, posle samo nekoliko dana i nju su policajci pustili na slobodu.

Doli i Oto se nikad više nisu videli. Doli je tako u poznim godinama ostala sama u stanu, a i tavan je ostao pust.

Nije se predala! Majka na ovaj način posle 32 godine pronašla OTETOG sina (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (3)

Ostavite komentar