Odevanje prikladno vašoj figuri: Modni saveti koji će vam omogućiti da izgledate MNOGO MRŠAVIJE (FOTO)

Pravi izbor odeće je izuzetno bitan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com/Pexels

Bez obzira na to što su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost značajni za gubitak kilograma i sjajan izgled, odevanje prikladno vašoj figuri može da ima veliki uticaj.

Jako je važno da budete svesni sopstvenih fizičkih prednosti i nedostataka i da se oblačite u skladu sa tim.

U tome će vam pomoći sledeća četiri saveta.

Dobar steznik se isplati čak i ako je skuplji

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

a rare vintage Vivienne Westwood corset styled with our favorite vintage Thierry Mugler trousers & reworked Louis Vuitton lock & key necklace ? full look online this Friday, May 29th at 11:00 A.M. PST / 2:00 P.M. EST.

Објава коју дели sororité. (@sororitevintage) дана

Ako vam je potrebno nešto što će vas malo utegnuti i dati vašem telu izgled peščanog sata, nema ništa bolje i efikasnije od steznika. Ipak, mnogi steznici su vrlo neuspešni i zato se definitivno isplati da platite koji dinar više, za neke provereno dobre i kvalitetne steznike koje ćete moći da nosite i godinama.

Ne skrivajte se ispod vrećaste odeće

Iako možda mislite da ogromne i preširoke haljine prekrivaju svaku kritičnu zonu vašeg tela, one vas zapravo čine samo još debljima i širima. Ako su vam problem prevelika zadnjica i jaki bokovi, obucite pantalone ravnog kroja i visokog struka od nešto težeg materijala, koje će zakamuflirati širinu vaših bokova, a gore obucite užu majicu kako biste stvorili idealan balans. Ukoliko vam je problematična zona stomak, onda odaberite uže farmerke, a gore obucite nešto širu bluzu.

Izaberite večnu klasiku – potpuno crni autfit

Ako imate važan poslovni sastanak i želite da izgledate bolje nego ikada, obucite se u potpuno crni ili tamnoplavi autfit. Osim što ćete momentalno izgledati mršavije, ostavićete utisak šik dame, koja modu ima u malom prstu.

Uložite u dobru maksi suknju

Suknje maksi dužine su sjajan izbor za letnje dane, a osim što su prozračne, pristaju baš svima. Ipak, nemojte da kupujete one sa dodatim džepova ili slojevite modele, već odaberite jednostavne suknje sa vodoravnim linijama koje će vas izdužiti i stanjiti.

Najbolji komadi za LETO: 3 neophodna tipa HALJINE u svačijem garderoberu

Za SVAKU priliku: Odaberite JEDNOSTAVNU KOMBINACIJU i nikada nećete pogrešiti (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar