Nakon navoda da je podvodila sopstvenu kćerku za 5.000 evra, oglasila se majka Mine Vrbaški! (FOTO)

Ovo je njena strana istine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/M.Rodic

Poznata učesnica “Zadruge” Mina Vrbaški već u drugoj sezoni ovog rijalitija priznala je da se je jedno vreme bavila prostitucijom.

Od tada ni njenoj majki Ivani Vrbaški nije lako da se nosi sa svim što ovo priznanje povlači, a nedavno je u medijima isplivala informacija da ju je ona podvodila. Ivana Vrbaški, oštro je demantovala da je navodno podvodila ćerku izvesnom biznismenu Mićku za 5.000 evra. Ona je odlučila da stane na put ovakvim, kako kaže, lažima:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina ?? (@mina___vrbaski) on

“Odgovorno tvrdim da moje dete Minu Vrbaški nikad nisam povezivala ni sa kakvim muškarcima za novac, niti sam je na bilo koji način iskorišćavala”, kaže Ivana za domaće medije i dodaje:

 

“Neistinitim navodima da sam makro sopstvene ćerke stvara se javna predstava o meni, ne samo kao lošoj majci, kojoj nije stalo do svog deteta, nego kao o nekakvom zločincu. Uopšteno se stvara atmosfera linča i negativnog raspoloženja prema meni i to ne samo građana Inđije, u kojoj živim, nego sumnja komšija, poznanika, a posebno onih koji me ne znaju”, rekla je Minina majka.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar