Vatrene i perverzne: Evo o čemu žene ZAISTA maštaju u seksu!

Neke od najčešćih ženskih seksualnih fantazija će iznenaditi mnoge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Berzin

Sasvim normalno, i žene imaju seksualne fantazije. Neke su očekivane, a od pojednih će se i najliberalniji muškarac zacrveneti u licu.

Iz ženskog ugla ispričano, ovo je sedam najvećih seksualnih maštarija:

1. Seks s nepoznatim muškarcem

Iako se većina žena upušta u seks s novim muškarcem tek kad ga malo bolje upozna, seks s potpunim strancem možda je i najčešća ženska fantazija. Bez veze i obaveza, bez prošlosti i budućnosti, privlačna je jer je tako oslobađajuća. U njoj nema griže savesti ni neugodnog osećaja kada ga kasnije sretnemo, ne muči nas što on misli o nama, niti šta bi mislili naši prijatelji da saznaju. Divno!

2. Seks s drugom ženom

Trojka s muškarcem i ženom ili seks “samo” sa drugom ženom često je na ženskoj listi želja. U stvarnom je životu malo verovatno da će se zaista i dogoditi i dovoljno je veliki tabu da bude veoma uzbudljiva fantazija. Ima i dodatak: neke žene maštaju da njihov partner gleda njih dve u akciji (ili neki drugi voajerski scenario), što takođe nije “normalno” pa je vrlo uzbudljivo.

Foto/Pixabay.com/Claudio Scott

3. Seks s mužem najbolje prijateljice

Za većinu muškaraca ovo je veliko “NE” kad je seks u pitanju: suprug ili dečko najbolje prijateljice, brat i ostali rođaci vlastitog muža, njegovi prijatelji. Ali, ne možemo sebi da pomognemo. Ako nam je neko od njih seksualno privlačan, a tu privlačnost zbog nezgodnih okolnosti možemo okačiti mačku o rep, vrlo će verovatno postati objekat naših maštarija. Voditi ljubav s nekim s kim ne smemo je intrigantno. S jedne se strane osećamo sigurno i blisko s tim muškarcem jer ga dobro poznajemo, a s druge on je zabranjeno voće. Dok se u stvarnom životu pitamo kakav bi bio seks s njim, odgovor nađemo u seksualnim fantazijama.

4. Seks s puno mlađim muškarcem

Foto/Pixabay.com

Biti s mlađim muškarcem, mlada, glatka i snažna tela, punim energije, a s druge strane ne baš iskusnim (posebno u odnosu na nju, stariju partnerku) ovu fantaziju čini spektakularnom. On je željan svega i voljan vredno da uči i nauči kako da je zadovolji i pri tom je vrlo zahvalan na podučavanju. Nije stvar da u toj fantaziji uživamo samo u njegovoj izdržljivosti i isklesanim mišićima već i u tome kako nas obožava. Mi ga učimo šta i kako da radi, a on se spremno odaziva. Biti ovakva učiteljica je vrlo zahvalno.

5. Seks s dominantnim partnerom

Ovo je redovna fantazija, još malo pojačana popularnošću “50 nijansi sive” u kojoj postajemo objekat dominantnom partneru koji nas vezuje i rad s nama šta želi, a mi, bespomoćne (i bez ikakve moralne i druge odgovornosti) vrhunski uživamo. Ideja o tipu koji nas vidi kao seksualni objekt kojim je opsednut je neodoljiva. Još i više jer je “politički nekorektna”. On sve radi, svu je pažnju usmerio na partnerku, a ona mu ne uzvraća jer ne može, oslobođena dužnosti da mora. Pri tom njegovo zadovoljstvo proizlazi iz pružanja zadovoljstva njoj. Ko bi tražio više?

Foto/Pixabay.com

6. Seks s fantastičnim ljubavnikom

Otprilike 10 odsto žena nije nikad doživelo orgazam, a 30 odsto žena ima poteškoća s doživljavanjem orgazma tokom polnog odnosa. Mnoge ni u dugom braku ne dođu do zadovoljavajućeg seksa. Znaju da postoji, ali… Možda doživljavaju orgazam masturbirajući, ali ga nikad nisu doživele s muškarcem, iako to žele. Eh, tu uskače savršeni, izmaštani, ljubavnik. U fantaziji sve je savršeno, od toga koliko je romantičan i voli nas, do toga da tačno zna koje dugme da pritisne, koliko jako, brzo i dugo.

7. Seks sa… svima

Na zabavi si gde svi oko tebe imaju seks uzduž i popreko pa pozovu i tebe da uskočiš u taj veseli voz. A ti se na vlastito iznenađenje rado odazoveš i baš ti bude super. Uzbudljiva situacija u kojoj to radiš s više partnera, jednim za drugim ili s nekoliko njih u isto vreme vrlo je smela i sirova. Nema zatvorenih vrata i svi vide sve. Ova fantazija nam omogućava da odbacimo sve društvene norme, otpustimo sve kočnice i radimo to kao životinje. Približava nas onom praiskonskom u nama.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar