JELENA PEŠIĆ konačno priznala da je zaljubljena u Miljkovića: Skloniću se i patiću sa strane… (VIDEO)

Otvorila dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Već mesecima unazad zadrugari, kao i gledaoci ovog rijaliti programa, sumnjaju da je prisan odnos između Marka Miljkovića i Jelene Pešić više nego prijateljski.

Nakon što je Luna Đogani ušla u “Zadrugu”, Marko i Jelena se više ne druže, a svi misle da je Jelena potajno zaljubljena u Marka, što je do danas vešto krila.

Jelena je danas u Rajskom vrtu otvorila dušu pa sve priznala Drvetu Mudrosti, dok je pričala na temu parova iz “Zadruge”:

“Najpozitivniji par su mi Ivana i Karić, a ostali parovi? Ko su ostali parovi, evo ti mi kaži. Meni su oni toliko skladni, i to kad zamere, to su tako neke sitnice, Stefan je video da ona gleda nekog. On se prema njoj postavio onako kako treba jedan muškarac, Ivana to prati, baš sam Ivani i rekla sinoć da sam ja jedina devojka koja može da igra sa njim, a da mi njegova devojka ne zameri. Između Marka i Lune nije izbilo zbog mene, ali dok su se svađali, ona je govorila da Marko misli nešto o meni. Da njihovi muškarci nisu sa mnom, samo zato što ja nisam htela, a da su mnogi hteli da budu sa mnom, one su toga svesne”, rekla je Jelena i dodala:

OPA! Marko ubeđivao Lunu da spava sa njim i Jelenom Pešić u izolaciji! (VIDEO)

“Ja sam sa Janjušem normalno pričala, sa Filipom sam pričala o Zadruzi… One prosto ne podnose moje prisustvo, ja sam rekla da mi udare zabranu prilaska muškarcima. Da li sam se ja nekome udvrala, to što njima prija da se druže sa mnom, to nije moj problem. Niko ništa nije bacio, ni muvanje, ni flert. Svi će se oni napolju družiti sa mnom! One mole da im se vrate, lome stakla, mislite da muškarci to vole? Ne vole! Muškarci vole kada si malo nedostižna! Mensura bih baš volela da smo napolju i Stefana, naravno. On srčano odreaguje, kad lupi, razvali vrata, ali ja to njemu opraštam, tek će on biti mušakrac na mestu. Maja je i dalje zaljubljena, ja nju ne branim, samo je razumem šta joj se dešava. Ona je zaljubljena, ali ona zna da joj otac zamera. I on se zaljubio, ja sam mislila da on ima i dalje emocije prema Ivani, ali ne, on je zaljubljen u Maju. Drvo, što me ne pitaš za mene. Ja sam zaljubljena, pusti mi pesmu ,”Živim da te volim”. Ja sam zaljubljena, ali neću ništa, ja ću se skloniti sa strane. Biće mi teško, patiću sa strane, uz pesme, uz prijatelje, drugare. Što bi rekla: ,”Nisam ni metar od tebe..”a šta će tu biti, videćemo, nikad ne reci nikad i ne volim ono što je brzo, to je i kuso. Neću moći u septrembru da se vidimo, otvara se Sikter i ljubišanstvene su mi spremile haljinu”, dodala je Pešićeva.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u sledećem video prilogu:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar