DRAMA! Sandra Obradović i njen partner se sreli ispred Centra za socijalni rad, on pobegao od kamera, pa ISPRIČAO SVOJU STRANU PRIČE!

Našli su se kako bi ona videla dete, ali on nije dozvolio da fotografišu ni njega ni sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Ispred Centra za socijalni rad Zvezdara juče se odvijala prava drama. Sandra Obradović je, kako je sud odredio, došla da na jedan sat vidi svog sedmomesečnog sina, koga je tačno u minut doveo njen bivši partner Vladimir Babić.

Dok je neutešna majka u Centar za socijalni rad došla sama, Vladimir je uz sebe imao privatno obezbeđenje. Kada je video novinarsku ekipu, počeo je da beži i umesto da uđe u Centar, okrenuo se i krenuo ka svom automobilu. Budući da se ni nakon desetak minuta nije vratio, ekipa je došla do njega i zamolila ga da odvede dete majci, uz obećanje da ga neće fotografisati.

“Ne želim da izlažem svoje dete torturi niti da ugrožavam njegovu bezbednost”, rekao je tada Vladimir, koji je nakon obećanja da dete neće biti fotografisano pristao da ga odvede majci, koja ga je čekala pola sata.

foto:ScreenShot Instagram

“Ne možemo da nađemo zajednički jezik niti postoji drugi način osim ovog. Ja sam dete uzeo zbog toga što nije bilo bezbedno pored nje. Sandra već mesecima pije i odbija da ode na lečenje. Nudio sam joj pomoć, čak sam našao rusku kliniku u kojoj lečenje košta 10.000 evra, ali je ona to odbila”, tvrdi Vladimir.

Kako kaže, on ne beži od toga da joj vrati dete kada se bude uverio da je ona dobro i da se izlečila.

“Ja ne želim da moje dete bude bez majke, niti želim da joj ga oduzimam. Želim samo da ona bude dobro i da bude dobra majka mom detetu. Želim da moje dete bude bezbedno, a trenutno nije tako”, kaže on i dodaje:

Foto: Printscreen/Instagram

“Plaćao sam dve dadilje, ali je ona tek tada radila šta je želela. Imala je viška slobodnog vremena, pa je mogla da izlazi i provodi se, a dete je zanemarivala”, tvrdi Vladimir za portal “Alo!”.

Sandra Obradović je sedmomesečnog sina nakon jednog sata vratila ocu, a onda je kroz suze za rekla da je Vladimir slagao sve što nam je rekao.

“Nije istina da sam odbila da odem u kliniku, to je laž. Rekla sam mu da uvek mogu otići na razgovor, pregled, testiranje, na šta god, ali njemu to nije bilo dovoljno. On želi da me hospitalizuje, da me proglasi ludom i nepodobnom kako bi mogao da radi šta želi. Ja nisam alkoholičarka, kao što ni on nije lekar da bi mi davao dijagnoze. Vladimir želi da nasilje koje nada mnom vrši godinama prikrije lažima i klevetama protiv mene. To mu, koliko vidim, polazi za rukom”, izjavila je Sandra.

Stoja UDARILA U AUTOMOBIL na parkingu! Pevačica pobegla, ali je morala da se vrati i odgovara pred policijom! (VIDEO)



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar