Betmen i Supermen se vraćaju sa odmora: Napokon znamo kada izlazi Snajderova “Liga pravednika”

Druga sreća?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/HBO Max

Napokon je objavljen datum kada će publika moći da pogleda novu i originalnu verziju filma “Liga pravednika” (Justice League).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Betmen, Supermen, Čudesna žena, Fleš, Sajborg i Akvamen će snage udružiti 18. marta. Najavljeno je da će ova verzija filma, delo režisera Zeka Snajdera, trajati čak četiri sata i da predstavlja njegovu originalnu ideju za film.

Najveće iznenađenje na samom kraju: Ovi detalji su vam promakli dok ste gledali film “Čudesna žena 1984”

Prvobitno će se prikazivati na striming platformi “HBO Max”, a planirano je da kasnije stigne i u bioskope. Za to što će Snajderova verzija filma videti svetlost dana zaslužni su fanovi.

Naime, 2016. godine Zek Snajder je morao da napusti snimanje filma zbog porodične tragedije. U dogovoru sa studiom njega je zamenio Džos Vidon, reditelj “Avendžers, koji je uneo mnoge promene. Taj film je objavljen 2017. godine i prošao je neslavno. Publika je bila razočarana, a kritika se složila sa njima.

Fanovi pobedili: Zek Snajder će objaviti svoju verziju filma “Liga pravednika”

Sada je studio, nakon insistiranja fanova, uložio 70 miliona dolara u prepravku filma. Dosnimljene su nove scene, promenjeni specijalni efekti, kao i muzika. Ostaje samo da vidimo da li je druga sreća i da li je vredelo čekati.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar