Godinama POGREŠNO cedimo LIMUN, a sada se pojavio TRIK uz pomoć kog sok teče KAO IZ ČESME (VIDEO)

Ne treba vam ni cediljka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Čini se da prosec ceđenja limuna za mnoge ljude označava stresnu radnju, najviše zbog toga što limunov sok prska i tamo gde ne bi trebalo.

Međutim, čini se da je vreme klasičnog ceđenja limuna prošlo!

Foto/Pixabay.com

Zahvaljujući Žaki Bain, od sada možemo uspešno da iscedimo limun, bez potrebe da ga presečemo na pola, a neće nam biti potrebna čak ni cediljka, prenosi Mirror.

Ona je podelila snimak na TikToku uz opis: “Tek danas sam saznala da može ovo da se uradi“, a mnogi drugi su se zapitali zašto neko nije ranije otkrio ovaj trik.

Evo o čemu se radi:

@jacquibaihnDid you know this?! ?##boredathome ##lemonjuice ##lemonjuicechallenge ##healthyfood ##foodie ##healthy ##nutrition ##nutritionist♬ BORED IN THE HOUSE – Curtis Roach

Kao što vidite, da biste iscedili limun, bez ikakvog prskanja sa strane, treba vam jedno dugačko metalno šilo (velika igla), ili drveni, oštar i tanak štap, koji je dovoljno dugačak da napravi rupu od vrha do dna limuna.

Nakon toga, skloni se taj rekvizit i pritisne se ceo limun, tako da je jedan otvor uperen ka šolji u koju želite da ga iscedite.

Limunov sok će na taj način iscureti ravno, kao da ste ga sipali iz tetrapaka, a vi više nećete imati potrebu da posle ceđenja brišete krpom sok koji se prosuo sa strane.

“CEDITE” li KRASTAVAC pre jela? Žena objasnila zašto to MORAMO da radimo, video postao hit (VIDEO)

Kada PARADAJZ treba da stavljamo u FRIŽIDER i kako da mu produžimo ROK TRAJANJA?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar