Dnevni horoskop za 15. jun: Slobodni LAVOVI mogu da se zaljube, a DEVICA može da ima neplanirane troškovi

Zauzete Vage očekuju rasprave sa partnerom, a slobodne susret sa osobom koja nosi uniformu na radu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/master1305

OVAN

Mesec ulazi u sedmu kuću i pravi konjunkciju sa asteroidom Viktorija, donoseći uspeh Ovnovima koji su prisutni na javnoj sceni, u modi, umetnosti. Trigon sa Plutonom donosi vam novac preko inostranstva. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore.

BIK

Aspekti Meseca u vašoj kući svakodnevnih poslova i zdravlja, nagoveštavaju manje trzavice u domu i porodici. Asterioid Amor u vašem znaku blizu Urana, slobodnim Bikovima donosi neočekivanu ljubav na kraćem putu. Osetljive glasne žice.

BLIZANCI

Mesec u kući ljubavi i kreativnosti donosi vam udvaranje zauzete osobe, kao i uvećanje prihoda. Izbegavajte podizanje kredita i nepotrebne troškove. Susret sa Vagom u društvu prijatelja. Čuvajte vredne sitnice. Nervoza.

RAK

Pozicija vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija, donosi vam trzavice u porodici i sa prijateljima. Naglašen znak Blizanaca nagoveštava ulazak u tajnu romansu sa osobom sa posla. Povedite više računa o tome šta i kome pričate. Podložnost povredama.

LAV

Sa mnoštvom planeta u 11. kući, vaš društveni život postaje bogatiji i raznovrsniji, pa slobodni Lavovi mogu i da se zaljube. Pozicija Meseca donosi vam trzavice u odnosu sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Dodatni oprez u saobraćaju.

DEVICA

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašom karijerom, upozoravaju da izbegavate sklapanje dogovora, kao i rasprave sa autoritetima. Neplanirani troškovi. Jedan Bik koga već poznajete preko posla, šalje poziv za izlazak.

VAGA

Mesec u vašem znaku donosi vam promene na poslu. Povoljan ishod dogovora o novom projektu koji podrazumeva saradnju sa strancima. Zauzete Vage očekuju rasprave sa partnerom, a slobodne susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

ŠKORPIJA

Vaš vladalac Pluton u trigonu sa Mesecom u 12. kući, donosi vam tajnu romansu sa Bikom. Dogovor u četiri oka sa osobom na položaju. Postupak jednog prijatelja može da vas razočara. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore.

STRELAC

Mesec u Vagi obrazuje trigon sa vašim vladaocem Jupiterom čineći vas sklonim pravljenju ambicioznih poslovnih planova. Napetost u komunikaciji s voljenom osobom unose aspekti Merkura, koji je inače zadužen za vaše partnerske odnose. Nervoza.

JARAC

Mesec u kući karijere pravi dobar aspekt sa Plutonom, planetom moći i novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko partnerskog posla. Imate utisak da voljena osoba ne pokazuje dovoljno razumevanja za vaše želje. Rasejani ste.

VODOLIJA

Pluton u vašem znaku obrazuje dobar aspekt sa Mesecom, donoseći vam dobitke preko inostranstva, pravnih procesa ili stručnog usavršavanja. Komunikacija sa voljenom osobom dolazi u fazu u kojoj možete da očekujete raspravu. Glavobolja.

RIBE

Aspekti Meseca koji ulazi u kuću finansija ali i rizika, opominju da povedete više računa o tome šta i kome pričate. Imate podršku jedne starije osobe iz porodičnog okruženja. Ponašanje voljene osobe budi vašu sumnju u njenu iskrenost.

 Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar