Dnevni horoskop za 14. jun: OVAN privlači pažnju zauzete osobe, DEVICA budi nežna osećanja RIBAMA

Šta kažu zvezde za danas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Ena Marinkovic

OVAN

U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, pazite kako ulažete novac u nove poslove. Aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, podstiče vas na akciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Privlačite pažnju zauzete osobe. Unosite više vitamina.

BIK

U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, svoje ideje možete da realizujete preko prijatelja i velikih organizacija. Pregovori sa strancima otvaraju vam mogućnosti za nove izvore prihoda. Ponašanje ljubavnog partnera budi vašu sumnju.

BLIZANCI

Prva Mesečeva četvrt u Devici pravi napet aspekt sa Merkurom, čineći vas sklonim pogrešnim zaključcima i raspravama sa ženama. Majskim Blizancima donosi i vanredne troškove. rasprave sa ženama. Pazite se u saobraćaju.

RAK

Mogući su problemi sa putnim dokumentima i u saobraćaju. Muči vas neka situacija na poslu. Povoljni aspekti vašeg vladaoca Meseca sa Uranom, utiču na stabilizovanje odnosa sa partnerom. Izbegavajte rasprave sa rođacima.

LAV

Prva Mesečeva četvrt u Devici donosi vam konflikte sa saradnicima, a pozicija vašeg vladaoca Sunca, simbola ugleda, podršku starije osobe. Atraktivna osoba koju ste upoznali preko društvene mreže, trudi se da privuče vašu pažnju. Nervoza.

DEVICA

Prva četvrt u vašem znaku donosi vam odlaganje planova. Novac pristiže preko poslovnih aranžmana sa Bikom i Jarcem. Aspekti vašeg vladaoca Merkura i Neptuna, podstiču potrebu za romantičnom komunikacijom sa Ribama. Pazite se u saobraćaju.

VAGA

U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, pazite se tračeva i intriga na poslu. Zabrinuti ste zbog nečega što ne možete mnogo da promenite. Emotivni partner daje vam podršku u vezi sa donošenjem važne odluke. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA

Prva četvrt u Devici donosi vam novac, ali odlaže neke planove. Podložnost povredama. Pozicija vašeg vladaoca Plutona, simbola moći i novca, donosi vam poslovne ponude od osoba sa kojima ste nekada sarađivali. Dobijate poziv za izlazak od Riba.

STRELAC

U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, moguće su trzavice u domu, ali i sa nadređenima. Mesec u polju karijere u opoziciji sa planetom prevara, opominje da povedete više računa o finansijama. Problemi sa pritiskom.

JARAC

U vreme prve Mesečeve četvrti, novac pristiže preko putovanja i osoba koje žive u inostranstvu. Pozicija Meseca povoljno utiče na realizaciju poslova, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili građevinarstvom. Susret sa Bikom. Bol u zglobovima.

VODOLIJA

Prva Mesečeva četvrt u trigonu sa vašim vladaocem Uranom, donosi vam uvećanje prihoda, preko medija, marketinga, informacionih tehnologija. Neko koga ste upoznali preko društvene mreže, privlači vas više nego što ste očekivali.

RIBE

Prva Mesečeva četvrt u sedmoj astrološkoj kući, upozorava na oprez prilikom dogovora i sa ugovorima. Zbog pozicije vašeg vladaoca Neptuna, simbola ljubavnog zanosa, jedna Devica budi nežna osećanja u vama. Oprez u saobraćaju.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar