Obradović besan kao ris: “U ovim godinama da doživim da on meni kaže sedi dole” (VIDEO)

Odlučujući meč za plasman u finale između Partizana i Mege igra se u četvrtak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube/ KKMegaBasket

Košarkaši Partizana poraženi su od Megeu drugom meču polufinala Superlige Srbije rezutlatom 92:88.

Izuzetno burno bilo je na konferenciji za novinare nakon utakmice gde je Željko Obradović zagrmeo  na sudije, koje ga prema njegovim rečima nisu poštovale.

“Želim da čestitam ekipi Mege na pobedi i da probamo da se pripremimo za … Kako se zove… majstoricu” – rekao je Obradović, a s obzirom da nije bilo pitanja, Željko je ponovo uzeo reč:

“Sada se jasno vidi kakva je liga u pitanju, a to sam nagovestio posle poraza u finalu ABA lige. Gospodin delegat je ovde, valjda će neko povesti računa u ovome u periodu koji sledi, jer protiv nekih stvari jednostavno ne možete. Prvi put u životu sam doživeo da se sudijama obraćam na vi, a oni meni sa ti. To šikaniranje tokom meča nisam doživeo. Obraćam se sudijama na vi, a oni mi kažu sedi dole i pusti me da sudim. Moje pitanje je glasilo da li imam pravo na čelendž. Takva je liga, sve smo ovo očekivali, iznenađenja nema” – izjavio je Željko Obradović.

Podsetimo, odlučujući meč za plasman u finale Superlige Srbije između Partizana i Mege igra se u četvrtak.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar