Užas na Topčideru: Vozač automobilom naleteo na policajca, pa pobegao peške

Vozač nije ostao u vozilu već je pobegao peške i policiija traga za njim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Saobraćajni policajac V.T. (33) teško je povređen, kada ga je na Topčideru udario automobil marke “polo”, nakon nezgode vozač automobila je pobegao i policija traga za njim. Povređeni policajac je sa teškim povredama ruke i noge prevezn u Urgentni centar.

Kako Informer nezvanično saznaje, saobraćajni policajac je povređen sinoć sat vremena posle ponoći u Ulici Patrijarha Pavla na Topčideru.

– Automobil, je udario polcajca koji je sinoć kontrolisao saobraćaj. Nezgoda se dogodila tako što ga je automobiil marke “polo” koji je velikom brzinom, prešao u suprotnu stranu i udario policajca koji je imao lampu za zaustavljanje automobila u ruci. Udarac je bio užasan policajac je pao odleteo nekoliko metara i udario u beton. Inače, automobil je išao iz mera Topčidera ka Košutnjaku – objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je vozač nakon toga pobegao i da se ubrzo zakucao u drvo.

– Ipak, vozač nije ostao u vozilu već je pobegao peške i policiija traga za njim. Policajac je sa teškim prelomima ruke i noge prevezn u Urgentni centar – rekao je sagovorniik.Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar