Počela kupališna sezona na Štrandu: Ulaz na plažu besplatan do 14. maja

Zelenilo podseća da se kao i prethodnih godina akcija „Humanitarni ponedeljak“ se nastavlja i ove godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube printscreen/ Relax & Enjoy

Kupališna sezona na novosadskom Štrandu počela 1. maja, a JKP „Gradsko zelenilo“ podseća da je ulaz na plažu slobodan do 14. maja.

Iz ovog preduzeća navode da prodaja sezonskih ulaznica kreće u utorak, 7. maja na glavnoj blagajni Štranda.

Cene ulaznica se nisu menjale od 2010. godine, pa je tako za dnevnu ulaznicu potrebno je izdvojiti 50 dinara, 1.345 dinara za sezonsku ulaznicu bez popusta i 1.150 dinara za sezonsku ulaznicu sa popustom za đake, studente i penzionere, prenosi portal 021.

Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri ulaznice, a zakupci malih kabina na dve ulaznice po ceni od 300 dinara. Dokumentacija koju je potrebno priložiti je potvrda o plaćenom zakupu kabine za tekuću godinu.

Radno vreme blagajne Štranda do 14. maja je od 8 do 16 časova, nakon toga od 8 do 19 časova.

Zelenilo podseća da se kao i prethodnih godina akcija „Humanitarni ponedeljak“ se nastavlja i ove godine, u okviru ove akcije ulaz na plažu ponedeljkom se neće naplaćivati, a posetioci plaže će u zamenu za kartu moći da prilože pomoć u skladu sa svojim mogućnostima.

Svi sugrađani koji imaju potrebu za pomoć u lečenju teških i retkih bolesti svoje zahteve mogu predati na glavnoj blagajni Štranda.Izvor: 021.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar