FSS poslao moćnu poruku Piksiju i Orlovima pred Evropsko prvenstvo: “Zajedno za Srbiju, zajedno za uspeh!”

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj počinje 14. juna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/DarkMedia

FSS sa sednice Izvršnog odbora poslao poruku reprezentaciji Srbije pred Evropsko prvenstvo koje se od 14. juna igra u Nemačkoj.

Poruka je upućena selektoru Draganu Stojkoviću i njegovom stručnom štabu kao i igračima na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem za dobar nastup na predstojećem takmičenju.

“Zajedno za Srbiju, zajedno za uspeh! Čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije, na danas održanoj sednici Izvršnog odbora, a na predlog Branislava Nedimovića, potpredsednika FSS, pružili su punu podršku selektoru Draganu Stojkoviću i njegovom stručnom štabu, igračima na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem, za dobar nastup na predstojećem Prvenstvu Evrope u Nemačkoj” – navodi se u objavi na sajtu FSS.

Sve će biti podređeno uspehu reprezentacije na predstojećem EP.

“Fudbalska Vlada učinila je sve da državni tim u dobrom raspoloženju dočeka i počne pripreme zakazane za 1. jun, a zatim, nadamo se svi, obraduje naciju na najvažnijem reprezentativnom takmičenju u Evropi. Srbija će prvi put od osamostaljenja biti učesnik samita najboljih evropskih selekcija, motiv više da ‘orlovi’ polete i naciju učine ponosnom. Jedan tim, srcem svim!” – zaključuje se u objavi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar