Pijan ženi zapretio telefonom, pa je u njenom autu TUKAO i ČUPAO za kosu: Strašno nasilje u Zemunu

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/artbykleiton

Policija u Beogradu 11.aprila je uhapsila D.S. i pisala prijavu za nasilje u porodici. On se sumnjiči da je u Zemunu, u pijanom stanju, pozivao telefonom i pretio supruzi A.S.

Zatim je, kako se sumnja, sačekao suprugu i seo u njen automobil gde je posle verbalne svađe, fizički napao. Rukom ju je udario u predelu glave, nakon čega je vukao i čupao za kosu.

Njemu su izrečene i mere zabrana prilaska i komunikacije. Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo.Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Svojevrsni fenomen kada su u pitanju medjuljudski odnosi jeste ostati psiholoski ZDRAV! Ova prica se ne odnosi samo na svet bracne intime, vec i na dobar deo sluzbenih lica Policijske Uprave Nis. Losi medjuljudski odnosi, izivljavanje nad potencijalnim korisnicima njihovih usluga ili progon njih kao sluzbenih lica na osnovu proncipa: MOZE mi SE jer sam Ja sa OVLASCENJIMA, generise problem - Da li si ti uopste zdrav i psihicki pripremljen da radis u takvoj sluzbi? Kakva je psihijatrijska evaluacija kadrova koji se nalaze na ulici ili u UKP NIS? Pitanje izuzetno osetljivo - zbog dvoje ili troje ispasta celokupni personel! MISLITE O TOME !!!!

    Odgovori

Ostavite komentar