Ispovesti žena koje svoje veze duguju sudbini: Ništa nije obećavalo, sve je išlo protiv njih, ali…

Pronalaženje "savršenog partnera" nekad je rezultat dobro isplaniranog puta kroz život, a nekada spleta okolnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Shelby Deeter

Nekada se susret dvoje ljudi ne može podvesti pod nešto drugo do – sudbinu.

Šta da niste slučajno sele pored njega i zatražile da pozajmite olovku? Da ste insistirale da bude crn, markantan tip, dok je ispred vas plavokosi mladić?

Pronalaženje “savršenog partnera” nekad je rezultat dobro isplaniranog puta kroz život, a nekada spleta okolnosti.

Ove dame su podelile svoje neobične priče, jer ono što je obeležilo početak njihovog poznanstva i ljubavi nikako nije odavalo da će to biti njihova sudbina.

1. “Posle otprilike godinu dana veze našla sam posao van zemlje. Nismo ni pričali o tome šta će to značiti za našu vezu, ali nekako nisam mogla ni da zamislim da će opstati ljubav na daljinu. Nekako sam unapred zamislila da će rastanak ispred mog novog doma biti naš kraj. Dok smo putovali ka mojoj budućoj adresi, doživeli smo tešku saobraćajnu nesreću.

Prvi put rekla sam “volim te” dok su me vozili ka bolnici. Odustala sam od novog posla i preseljenja. Zajedno smo evo već 11 godina i imamo dovje dece, ispričala je Nikol (35).

2. “Moj bivši muž i ja trebalo je da živimo u Džeksonvilu na Floridi, ali je neko napravio administrativnu grešku i mesec dana pre našeg preseljenja, saznali smo da se zapravo selimo u Pensakolu. Moj sadašnji dečko je u to vreme već živeo u Pensakoli, ali je trebalo da se preseli pre nego što smo stigli tamo. Zbog hitnog porodičnog slučaja, na kraju je dobio nalog da ostane u Pensakoli, što je retko dešava. Stalno su nam se ukrštali putevi, ali nikada ničeg više od prijateljstva nije bilo. Kada je moj brak propao i kada sam potonula, moj sadašnji dečko je bio tu da mi pomogne da ustanem, ispričala je Kejsi (28).

Foto: Unsplash/Everton Vila

3. “Na našem prvom sastanku stavio je senf na svoj hamburger. Mislila sam da je to odvratno. Rekla sam sebi da se više nikada neću videti sa njim. Ovog jula je naša 36. godišnjica braka”, kratko je napisala P.J. (60)

4. “Upoznali smo se dok je surfovao sa prijateljem u mom rodnom gradu. To je bio jedan razlog zašto sam smatrala da nećemo biti zajedno, jer sam smatrala da voli muškarce. Međutim, prvi poljubac nekoliko meseci kasnije me je demantovao. Nije nam išlo na ruku ni to što je on živeo u Njujorku, a ja u Bostonu. Mislila sam da nam nije bilo suđeno jer mi je slomio srce, i oboje smo našli nove ljubavi. I njegov posao je bio “kriv” što je često putovao. Ali, uprkos svemu, evo, danas smo zajedno, poručila je Šeron (23)

Foto: Unsplash/Joel Overbeck

5. “Svog muža, koji je sedam godina mlađi od mene, upoznala sam preko prijateljice kada sam imala 38, a on 31. Prijateljica me je nekoliko meseci ranije spojila sa drugim tipom, svojim prijateljem, koji je takođe bio sedam godina mlađi. Posle upoznavanja sa prvim momkom rekla sam da ne mogu da izlazim sa mlađim muškarcima. Nije mi se dopadala ideja da momak tek ulazi u 30-e. Sviđali su mi se mojih godina ili stariji. Srećom, nije me poslušala, jer je sledeći prijatelj sa kojim me je upoznala danas moj muž. Bio je previše zgodan, zabavan, kreativan i sjajan da mi to što je mlađu uopšte nije smetalo, iskrena je Dženifer (42).

6. “Bila sam zaljubljena u njega, još od srednje škole, ali on je stalno menjao devojke, išao od jedne do druge. Jedne noći, napili smo se zajedno i priznali jedno drugom šta osećamo. Posle pet dana je otputovao za London. Pomirili smo se sa sudbinom i svako je krenuo svojim putem. Tri godine kasnije, kada sam došla u rodni grad jer mi je majka umrla, sreli smo se na bejzbol utakmici. Okolnosti jesu bile tužne, ali je bio pravi trenutak”, ispričala je Melinda (32), piše Womenshealthmag.

Imate li vi svoju sudbinsku ljubav?Izvor: Objektiv.rs, womenshealthmag.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar