Dnevni horoskop za 1. april: Merkur kreće retrogradno, ali to uopšte nije loše, jer sve stare životne račune možemo sad da poravnamo

Nekima će pokucati na vrata stare ljubavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Susanne Jutzeler, suju-foto

OVAN 

Merkur, planeta logike i komunikacija, večeras, kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka, podsećajući vas na to koliko zapravo vredite, ne drugima, već sebi. Poslušajte savet Strelca. Susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

BIK

Mesec u Jarcu rano ujutru obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam konflikt sa ljubavnim partnerom. Obnova kontakta sa starom simpatijom, od koje dobijate poruku romantičnog sadržaja. Tajni dogovor o novom poslovnom projektu.

BLIZANCI 

Vaš vladalac Merkur u večernjim satima kreće retrogradnim hodom donoseći vam susret sa starim prijateljem iz drugog grada. Rešavate odnose u porodici i sa rođacima. Mesec u astrološkom polju finansija, donosi vam novac preko stranaca.

RAK 

Vaš vladalac Mesec u kvadratu sa Venerom, ujutru vam donosi vanredne troškove. Retrogradni hod Merkura preko astrološkog polja neorijatelja upozorava da preduhitrite nekoga ko vam radi iza leđa, bilo da se radi o saradnicima ili rođacima.

LAV 

Merkur večeras kreće retrogradnim hodom, pa planirate poslovne projekte sa prijateljima, ali i sa ljubavnim partnerom. Aspekt između Meseca i Marsa donosi vam mogućnost brze zarade. Poznanatvo sa šarmantnom osobom u večernjim satima.

DEVICA 

Vaš vladalac Merkur uveče kreće retrogradnim hodom – obratite pažnju na finasnije, mada će vam stići neke zakasnele isplate. Aspekti sa Neptunom, planetom zabluda, čine vas sklonim pogrešnim odlukama kada se radi o voljenoj osobi.

VAGA 

Merkur večeras kreće retrogradnim hodom i vi ste spremni da otvoreno porazgovarae sa ljubavnim ali i poslovnim partnerom o nečemu što je važn za oboje. Aspekt Meseca i vašeg vladaoca Venere, donosi konflikt sa članom porodice ili saradnikom.

ŠKORPIJA 

Distancirate se od nekih saradnika, dok za druge pravite mesta u svom životu, kao i za nove planove. Aspekt Meseca u Jarcu i vašeg vladaoca Marsa, donosi vam novac preko umetničkih, sportskih i edukativnih projekata za decu.

STRELAC

Vladalac vaših partnerskih odnosa, Merkur, večeras kreće retrogradnim hodom, donseći vam obnovu kontakta ili veze sa starom simpatijom. Mesec u astrološkom polju posla u trigonu sa vašim vladaocem Jupiterom, donosi vam novac.

JARAC 

Ulažete u porodični ili neki drugi vid samostalne delatnosti koja uključuje saradnju sa strancima. Mesec u vašem znaku obrazuje dobre aspekte sa Jupiterom i Uranom donoseći vam novac preko kreativnih delatnosti i sporta. Susret sa Ribama.

VODOLIJA 

Sa Merkurom koji večeras kreće retrogradnim hodom, menjate odnos prema rođacima, saradnicima, komšijama, a ako ste roditelj i prema deci. Mesec u Jarcu pravi trigon sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam novac preko paralelnog posla.

RIBE 

Merkur, vladalac vaših partnerskih odnosa, večeras kreće retrogradnim hodom – uspostavljate nov način sporazumevanja sa voljenom osobom i poslovnim saradnicima. Susret sa osobom koja vam može prećutati da je zauzeta. Promenljivo raspoloženje.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar