Rodiku zasmetala situacija sa Indijan Velsa, kritikovao Đokovića: “Bio je to očajnički potez” (VIDEO)

Amerikanac je prokomentarisao situaciju koja je privukla pažnju javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/X/TennisTV

Bivši teniser Endi Rodik kritikovao je Novaka Đokovića zbog jedne specifične situacije koja se dogodila na turniru u Indijan Velsu.

Naime, radi se o situciji na meču trećeg kola između Đokovića i Italijana Luke Nardija, koji se na kraju završio na iznenađenje svih trijumfom Italijana.

U jednom trenutku tokom meča delovalo je kao da je Nardi stao sa igrom nakon servisa Đokovića, što je izazvalo bunjenje i reakciju kod srpskog tenisera koji je prekinuo poen i ušao u raspravu sa sudijom.

Rodik se sada osvrnuo na tu stvar i naglasio.

“Bio je to očajnički potez. Ne vidim što bi Novak bio tako očajan protiv 123. na svetu. Pod jedan, momak nije prestao sa igrom. Pogledajte, nije stao. Imate 27 klipova Đokovića gde, i to baš mrzim, okreće časovnik 13 godina unazad i očekuje od nas da se setimo jednog poena, i kao da nema nikakvog znaka kako Novak staje, ali ustvari staje i više nego što je Nardi u tom trenutku. Nardi nije stao sa igrom. Čak iako tvoj protivnik stane, ne mora da znači da moraš i ti. sasvim suprotno! Ako oni stanu, ti nastaviš, osvojiš poen” – rekao je Amerikanac pa dodao.

“To je kao da si izabrao – pod jedan, da pogrešiš oko toga šta neko drugi radi. Onda doneseš pogrešnu odluku u vezi nastavka poena, onda se žališ sudiji i to posle pomeneš mlađem igraču, koji je imao najveći momenat u svojoj karijeri prilikom tog rukovanja, to je po mom mišljenju neiznuđena greška” – završio je Rodik.

Evo i kako je sve to izgledalo na terenu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar