Brnabić ženama iz Srbije protiv nasilja: Kako možete sedeti sa čovekom koji poziva na moje silovanje?

Brnabić je poručila da se Veselinovića ne plaši, ali da ima pitanje za sve njegove kolege iz koalicije Srbija protiv nasilja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
printscreen/RTS2

Ana Brnabić, kandidat za predsednika Narodne skupštine, reaovala je danas na izlaganje Željka Veselinovića, iz koalicije Srbija protiv nasilja.

On je rekao kako nikada u životu nije pozivao na silovanje Ane Brnabić, iako je cela Srbija više puta imala prilike da vidi njegov post na društvenih mreži Fejsbuk.

Brnabić je nakon toga poručila da se Veselinovića ne plaši, ali da ima pitanje za sve njegove kolege iz koalicije Srbija protiv nasilja.

– On je o sebi sve rekao, mene ne zanima on, mene zanimate vi ostali, koji sedite pored njega i dozvolite sebi da sedite pored čoveka koji je ovakvu stvar napisao jednoj ženi. Ne volite Anu Brnabić? Nikakav problem. Niko vas ne tera da me volite. Ali vi podržavate čoveka koji je jednoj ženi rekao, ne rekao, nego napisao, sastavio, seo, razmišljao i objavio i nikada nije obrisao da zeli toj zeni da neko vise meseci siluje, u rijalitiju – vi sedite sa takvim covekom,pored takvog čoveka, time vi podžavate takvo ponasanje to govori o vama, on mene ne zanima, vi me zanimate. I sve žene tamo preko puta koje su pristale da budu na lsti licemernog naziva SRBIJA PROTIV NASILjA, a na kojoj je takav čovek jedan od najpozvanijih valjda da priča o moralu, o tome kakva ova zemlja da bude i protiv nasilja – upitala je Brnabić.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar