Oslabljena Zvezda nemoćna u Kneževini, Majk Džejms ispisao istoriju Evrolige u trijumfu Monaka

Majk Džejms je prestigao Vasilisa Spanulisa i sada vodi na listi najboljih strelaca moderne ere Evrolige

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/SK

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od ekipe Monaka rezultatom 98:80 u sklopu 28. kola Evrolige.

Ekipa Saše Obradovića ove sezone igra vrhunsku košarku. Srpski trener je sklopio kockice i njegov tim se pred sam kraj sezone nalazi na odličnom četvrtom mestu Evrolige.

Najzaslužniji za uspeh Monaka sigurno jeste i najbolji igrač lige trenutno – Majk Džejms. Iskusni plejmjker je večeras ispisao istoriju elitnog takmičenja.

Naime, njemu su bila potrebna 12 poena kako bi prestigao Vasilisa Spanulisa na večnoj listi najboljih strelaca Evrolige što je on i učinio.

Što se tiče samog meča, viđena je velika borba od samog starta u kojoj nijedan tim nije uspeo da napravi osetniju prednost tokom celog meča. Kneževi su slomili otpor Zvezde tek pred kraj treće četvrtine i napravili prvu osetniju prednost na meču. Nastavili su u istom ritmu i u  poslednjoj deonici, kontrolisali meč i na kraju slavili.

Najbolji pojedinci na meču bili su kod domaćina Majk Džejms sa 20, dok je u redovima Zvezde bolji od ostalih bio Luka Mitrović sa 18 poena.

Zvezda će nakon ovog poraza zadržati 16. mestu uz skor 10 pobeda i 18 poraza, dok će Monako nakon ovog trijumfa imati skor 18-10.

Standings provided by Sofascore


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar