Vicešampioni sveta nagrađeni za veliki uspeh: Orlovi dobili diplomatske pasoše

Ministar Dačić ugostio je delegaciju KSS-a na čelu sa Predragom Danilovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/RTSSport

Reprezentativci Srbije u košarci koji su bili deo tima na prvenstvu sveta u Manili, dobili su diplomatske pasoše Republike Srbije.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ugostio je delegaciju Košarkaškog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Predragom Danilovićem.

Ministar Dačić je iskoristio priliku da još jednom čestita svima i zahvali na tome što košarkaška reprezentacija predstavlja Srbiju na najbolji mogući način širom sveta.

Predsednik KSS Predrag Danilović se u ime organizacije i reprezentativaca zahvalio ministru Dačiću na ukazanoj časti i dodeljenim diolomatskim pasošima.

Na dodeli pasoša iz opravdanih razloga nisu prisustvovali, Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov, Nikola Jović i Stefan Jović.

Nacionalni tim su u Ministarstvu spoljnih poslova predstavljali selektor Svetislav Pešić, direktor reprezentacije Dragan Tarlać, tim menadžer Nebojša Ilić, kao i reprezentativci: Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Vanja Marinković, Filip Petrušev i Aleksa Avramović.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar