Zbog radova bez vode delovi opština Voždovac i Vračar, na Zvezdari planirano ispiranje vodovodne mreže

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/João Paulo Carnevalli de Oliveira

Zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac, u ponedeljak 19. februara u vremenu od 8.30 do 15 časova, bez vode će ostati potrošači u Ulici put za Markoviće, u naselju Ripanj, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Takođe, istog dana od 8 do 22 časa zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, bez vode će ostati potrošači u Ulici Borivoja Stevanovića od broja 29 do broja 55.

Iz ovog komulnalnog preduzeća su saopštili da će, zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u utorak 20. februara od 8 do 18.30 časova, bez vode ostati potrošači u Lamartinovoj ulici, od Braničevske do Ulice Petra Kočića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se naći i na veb adresi www.bvk.rs.

Redovno ispiranje vodovodne mreže na opštini Zvezdara

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Zvezdara, od ponedeljka 19. februara do subote 24. februara, saopštilo je ovo komunalno preduzeće.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 časova osetiće sledeći potrošači:

19/20. februara – u Ulici Dimitrija Tucovića od Ulice Veljka Dugoševića, sa bočnom mrežom pripadajućih ulica sa leve i desne strane;
20/21. februara – u Bulevaru kralja Aleksandra, od Vukovog spomenika do Ustaničke ulice;
21/22. februara – u naselju Mirijevo;
22/23. februara – u delu oivičenom Bulevarom kralja Aleksandra i ulicama Ustaničkom, Vojislava Ilića i Gospodara Vučića i
23/24. februara – u naseljima Mali i Veliki Mokri Lug.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800 11-00-11.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar