Dnevni horoskop za 12. februar: DEVICI drugi deo dana odličan, STRELAC želi da pobegne bilo gde na odmor

Za Ribe je ovo emotivno dobar period

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Valeria Boltneva

OVAN 

Manje ćete biti angažovani, kao da nemate taj adrenalin u krvi koji vam je uvek pokretač. Jača energija pred kraj dana. Utorak je dobar dan za poznanstvo na poslu. Pokažite otvoreno svoju ljubav. Dobro se osećate.

BIK 

Nove ideje ostavite za druge . Nikako nije dobro da se previše angažujete. Nećete imati uspeha. Partner vam unosi nervozu zbog preteranih troškova koje pravi. Problem sa stomakom.

BLIZANCI 

Mnogo ćete da radite i ulažete. Novac će vam ipak stići kroz par dana. Želite avanturu po svaku cenu ako ste u braku. Oni koji su slobodni moraju da se više potrude oko jednog Jarca. Manja prehlada.

RAK

Budite oprezni pre svega za volanom. Posebno oni Rakovi koji se bave poslovima trašpeda. Otvoreni ste za sve vrste ljubavi. Samo da niste sami ili bez emotivne podrške. Osetljiv predeo urogenitalnog trakta.

LAV 

Stručnost jeste važna, mada u vašem slučaju Vi ste čovek koji pokazuje veštinu u svakom poslu koji radite. Imate partnera koji traži samo novac. Pokušajte da to rešite na neki suptilniji način, na primer, poklonite neku romantičnu večeru ili komad garderobe. Čuvajte vene.

DEVICA

Druga polovina dana je dobra za sticanje novca i jedan opšti dobitak, bilo šta da radite. Emotivno se vezujete za tipove koji su žustri, energični i koji moraju da se otvore mnogo više od Vas. Ako nije nervoza što je tipično za ovaj znak onda se zaista dobro osećate.

VAGA 

Ulažete ogromnu snagu da biste bili predvodnik u poslu koji radite. Isplatiće vam se. Birate osobe koje su slične Vama. Dobra energija i druželjubivost Vas dovodi do prave osobe. Sport i kretanje Vaga najviše voli.

ŠKORPIJA 

Potreban vam je dobar marketing koji je važan deo posla kojim se bavite. Radite na tome. Imate dobar odnos sa Jarčevima ili Ribama. Ovde može da bude i braka ukoliko ste slobodni. Dosta dobro.

STRELAC 

Posao koji radite traži izvesno iscrpljivanje. Da li ste spremni za to da se žrtvujete zbog novca.  Želite da negde odete, a ni sami ne znate gde… Potražite pomoć prijatelja, možda se na tom mestu rodi neka romansa. Imaćete problem sa nogama, hodom.

JARAC 

Ko nije spreman sve da da za posao, novi projekat onda neće ni da radi sa vama. Emotivno ste se vezali za osobu koja je u braku. Pokušajte da to promenite. Osećate tromost.

VODOLIJA 

Preispitajte sebe, svoje reakcije i želje pre nego što preduzmete nešto novo u poslovanju. Prilika za zaradu od naredne nedelje za ono što isplanirate u današnjem danu. Tajni susret. Čuvajte se razotkrivanja. Dosta ste dobro.

RIBE 

Previše imate obaveza u jednom danu. Rasporedite poslove na celu nedelju. Emotivno dobar period. Ukoliko osetite negativne vibracije nećete ulaziti u bilo kakvu zajednicu. Ne razmišljate o posledicama preteranog rada.Izvor: luftika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar