Srećno i dugovečno! Aca Sofronijević verio lepu doktorku, sprema se veliko veselje

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević verio je devojku s kojom je oko godinu dana u vezi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube

Aca Sofronijević, naš maestralni harmonikaš, ne voli da priča o privatnom životu, pa je nedavno negirao da je prsten na Kosaninoj ruci verenički. Međutim, kako je on javna i od publike omiljena ličnost, stalno je pod budnim okom medija, koji su saznali  da harmonikaš ne samo da je zaprosio lepu doktorku, već je i zakazao gala venčanje za početak maja.

Izvor blizak Sofri ispričao je za portal 24sedam da je upriličio iznenađenje za veridbu, te da se njegova izabranica gotovo rasplakala od uzbuđenja. Ubrzo, kako medijima otkrivaju dobro obavešteni izvori,  njih dvoje su se dogovorili da na proleće organizuju veliku svadbu u jednom poznatom beogradskom restoranu, pa će tako već početkom maja par izgovoriti sudbosno “da” pred brojnim svatovima.

Foto:Printscreen/Youtube

Kako bismo saznali detalje o organizaciji venčanja, na koje će doći njegove brojne kolege, pozvali smo harmonikaša, koji je prvo negirao da je zakazano venčanje, ali onda ostao pri svom stavu da ne iznosi detalje iz svog privatnog života.

– Nemojte me shvatiti pogrešno, ali to je moja privatna stvar i kad budem hteo da pričam o tome, oglasiću se – rekao je.

Podsetimo, harmonikaš je još pre nekoliko meseci potvrdio da je sa lepšom polovinom započeo zajednički život.

– Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona – poručio je još u septembru prošle godine, a onda ubrzo i organizovao gala proslavu povodom svog 40. rođendana, te rekao da su mogli i svadbu da naprave.

– Nadam se da smo sada na pravom putu. Volimo se, poštujemo, uvažavamo. Poštujem njenu struku, karijeru, ona moju. Vreme koje imamo provodimo zajedno i uživamo u ljubavi – dodao je muzičar tada.Izvor: 24sedam.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar