Dnevni horoskop za 29. januar: LAVU ambicija raste kao kvasac, JARCU večernji sati donose dobre aspekte

Vaga treba da se pazi slatkorečivih saradnika i kolega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Vlada Karpovich

Ovan

Pozicija planeta u astrološkim poljima novca, posla i karijere donose vam novac ako se bavite uslužnim delatnostima, turizmom, nekretninama, arhitekturom, građevinskim radovima. Napet aspekt izmneđu Meseca i Neptuna čini vas pomalo konfuznim.

Bik

Veliki “zemljani” trigon planeta u poljima ličnosti, kreativnosti i kontakata sa strancima, donosi vam uvećanje prihoda, naročito preko kreativnih projekata. Ponašanje jednog prijatelja može da vas razočara. Moguće stomačne tegobe.

Blizanci

Povoljni aspekti vašeg vladaoca Merkura blizu Marsa u astrološkoj kući posla, donose vam mogućnost za dobru zaradu ako se bavite poslom koji zahteva preciznost i manuelnu spretnost. Podložnost depresivnom raspoloženju. Nesanica.

Rak

Ako planirate projekat sa ljubavnim ili poslovnim partnerom, odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Meseca u odnosu na planete inspiracije i ambicije. Naglašeni znaci Lava i Bika, donose vam mogućnost isplative saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu.

Lav

Sjajni aspekti Merkura, koji upravlja vašim poslovima, podstiču vašu ambiciju i potrebu da se istaknete u nekom poslovnom projektu. Mesec u lošem aspektu sa Neptunom, upozorava da pripazite da vas neko ne prevari za novac.

Devica

Mesec u vašem znaku, pod uticajem planeta iz polja kreativnosti i kontakata sa strancima, donosi vam dobre šanse za uspostavljanje saradnje sa strancima. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašom karijerom, pogoduju sportistima.

Vaga

Mesec u astrološkoj kući mašte pravi sjajne aspekte sa planetama u kućama privatnog biznisa i finansija, donoseći vam zaradu preko honorarnog posla. Zbog napetog aspekta sa Neptunom, pazite se slatkorečivih saradnika i kolega.

Škorpija

Međusobni aspekti planeta u zemljanim znacima, odgovaraju vam ako ste preko posla prisutni u javnosti, medijima, umetnosti, sportu. Pozicija Meseca u odnosu na Neptun, upozorava žene Škorpije da ne “padaju” na slatkorečivoe udvarače.

Strelac

Pozicija Meseca u astrološkoj kući karijere, nasuprot Neptunu u Ribama, donosi inspiraciju umetnicima. Merkur, vladalac vašeg ljubavnog života, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera donosi vam udvaranje osobe koju poznajete preko posla.

Jarac

Sjajni aspekti Meseca sa Plutonom u Vodoliji, u večernjim satima, povoljno utiču na realizaciju vaših planova sa projektima u medijima, na internetu, izdavaštvu ili u vezi sa stručnim usavršavanjem. Rasejani ste. Pazite se za volanom.

Vodolija

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Urana, donose vam zaradu preko privatnog ili porodičnog biznisa, kao i zanimanja koja podrazumevaju rukovanje novcem ili određeni rizik. Napet aspekt sa vašim suvladaocem Saturnom, donosi vam promene raspoloženja.

Ribe

Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, odgovara umetnicima, ali predstavlja upozorenje Ribama treće dekade koje se bave uslužnim delatnostima ili poslovima koji zahtevaju preciznost. Imate utisak da ljubavni partner nešto krije od vas.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar