Rođena braća, članovi Hamasa, izveli teroristički napad: Prvi snimci iz Jerusalima (VIDEO)

Teroristički napad u Jerusalimu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/X

Prema izveštaju izraelske bezbednosne agencije Šin Bet, dvojica terorista koji su izveli pucnjavu na ulazu u Jerusalim identifikovani su kao braća Murad Namr (38) i Ibrahim Namr (30) iz istočnojerusalimskog naselja Sur Baher.

Obojica su prethodno bili u zatvoru zbog terorističkih aktivnosti, a prema navodima Šin Beta, Murad je proveo deset godina u zatvoru zbog planiranja terorističkih napada pod rukovodstvom terorističkih elemenata u Pojasu Gaze, dok je Ibrahim zatvoren 2014. godine zbog neotkrivenih terorističkih aktivnosti.

Ibrahim Namr je bio zatvoren 2014. godine, ali detalji o njegovim aktivnostima u zatvoru nisu navedeni. Sa druge strane, Murad Namr je proveo punu deceniju iza rešetaka zbog planiranja terorističkih akcija pod vođstvom terorističkih elemenata u Pojasu Gaze. Ova činjenica ukazuje na ozbiljnost njihovih aktivnosti i njihovu povezanost sa terorističkim grupama.

Prilikom terorističkog napada na ulazu u Jerusalim, braća Namr su koristila automatsku pušku i otvorila vatru na prolaznike, izazivajući paniku i strah među ljudima. Policija je uspela da zaustavi napad, ali troje ljudi je izgubilo živote, uključujući i jednu mladu devojku od 24 godine. Ova uznemirujuća scena jasno pokazuje ozbiljnost terorističkog napada i njegove tragične posledice.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar