Beograđanki bivši muž i izvršitelj napravili pakao od života: Već 7 dana ne može da IZAĐE IZ POTKROVLJA

Imala je zalihe hrane i vode, ali je to, kako kaže potrošila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/kellepics

Beograđanka A.M. već nedelju dana je zatvorena u potkrovlju svoje kuće, bez struje i vode! Koliko god neverovatno to zvučalo, ona već danima nema pristup spoljnom svetu ili osnovnim potrebama, niti mogućnost kretanja.

Javni izvršitelj je u ponedeljak, kako kaže, kada je “u njenu kuću useljavao novog navodnog vlasnika”, zamenio bravu od ulaznih vrata kuće i nije joj dao ključ. A jedini način da iz potkrovlja siđe jeste kroz ta vrata. Neverovatan slučaj i cela komplikacija kreće od Beograđanki bivši muž i izvršitelj napravili pakao.

Ključ za rešenje cele ove bizarne situacije jeste, kako kaže, baš u tom ključu koji ona nema, niti postoji volja da joj neko da. Ključ od tih vrata joj neophodan kako bi mogla da koristi prolaz i stepenice kroz ostatak kuće, odnosno da iz svog potkrovlja ulazi i izlazi, s obzirom na to da taj njen treći sprat nije bio obuhvaćen izvršenjem. Svi ostali spratovi jesu.

Imala je zalihe hrane i vode, ali je to, kako kaže potrošila. Hranu ima možda još za danas, “i to je gotovo”. Nema ni struju, ni vodu, jer tvrdi, novi vlasnik joj sve to isključio!

– Ne mogu da se istuširam, nemam nikakav način funkcionisanja – ispričala je ona.

U njenoj ulici u jednom trenutku mogla se videti ova žena na terasi, koje je jedino mesto gde ona može da izađe na svež vazduh.

Izvršitelj uselio novog vlasnika, nju ostavio na trećem spratu

Priča deluje potpuno nestvarno za 21. vek, a sve je krenulo od brakorazvodne parnice.

Naime, ona i muž su se razveli, a uprkos tome što parnica za deobu imovine stečene u braku još nije završena, njen bivši suprug je, kako tvrdi, za svoju pozajmicu od 800.000 evra dao njihovu trospratnu stambenu zgradu. A.M. još dodaje da ona za tu pozajmicu nije znala i da smatra da ona zapravo ni ne postoji.

Kako god, zgrada još nije sudskim putem podeljena, te ona smatra da je njen bivši muž na taj način “pokušao da je prevari i onemogući da dobije ono što joj po zakonu pripada”. A u toj zgradi koja je predmet deobe bračne tekovine, na trećem spratu, živi A.M.Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. To je gospodja direktorka sto je drzala staracki dom iz pakla u kom su stari mučeni, vezivani i izgladnjivani u podrumima. Ironija je u tome sto se ona sad zali da je gladna i zakljucana. Ona bi trebalo da je u zatvoru zbog tog starackog doma a ne da glumi zrtvu po medijima.

    Odgovori

Ostavite komentar