OD UZBUĐENJA DO GAĐENJA: Japanski rijaliti u kojem devojke testiraju vernost njihovih momaka opčinio svet

Podstiče se pitanje dokle je momenat "skrivene kamere" zabavan i kad se prelazi granica dobrog ukusa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/sofi5t

Neki od vas su možda već upoznati sa zabavnim, ali kontroverznim rijaliti programom “Trougao” japanskog komičarskog dua zvanog “London Boots” i njihovom emisijom “London hearts” – programom koji se poigrava emotivnim vezama.

Kontroverzna emisija je dobila ogroman broj pregleda i privukla mnogo pažnje, a kritike su bile raznovrsne, kako dobre tako i loše.

Za one koji se još nisu susreli sa ovim segmentom, to je mešavina američke rijaliti TV emisije “Cheaters” i japanske emisije “The Japanese Variety”.

Žene koje su, sa ili bez razloga, sumnjičave prema svojim partnerima, stavljaju ih na razne testove kako bi ih uhvatile u činu varanja.

Angažovanjem devojke koja služi kao”zamka” i čiji je posao da zavede zauzetog muškarca, komičarski duo ponižava momke pred hiljadama ili čak milionima gledalaca na mreži (pregledi variraju od samo 100.000 gledalaca do skoro 3 miliona).

Naziv ‘Trougao” objašnjava cilj emisije – stvaranje ljubavnog trougla.

Žena na ekranu posmatra svog dugogodišnjeg dečka dok pokušava da nagovori “zamka devojku” da pođe sa njim kući. Dok ona plače, komičari zbijaju šale na njihov račun.

Ovakve scene su razlog za kontroverzna i podeljena mišljenja na mreži, od čistog uzbuđenja do gađenja zbog javnog poniženja.

Postavlja se pitanje dokle je momenat “skrivene kamere” zabavan i kad se prelazi granica dobrog ukusa, prenosi “Aramatheydidn’t”.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar