Tragedija u Italiji: Ugradila silikone da bi joj lepše stajala venčanica, umrla pre venčanja

Samo nekoliko dana nakon operacije povećanja grudi, Alesia je počela da se oseća loše. Dobila je visoku temperaturu, osećala se umorno, mučili su je kašalj, slabost i gastrointestinalni problemi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Buduća mlada preminula je nakon što je ugradila silikonske implante jer je htela da pokaže adute u dekoltiranoj venčanici, javlja “Daily Mail”.

Kozmetičarka Alesia Neboso (21) iz Italije planirala je da se uda za svog dugogodišnjeg dečka Marija Lukezija.

Ali, samo nekoliko dana nakon operacije povećanja grudi, Alesia je počela da se oseća loše. Dobila je visoku temperaturu, osećala se umorno, mučili su je kašalj, slabost i gastrointestinalni problemi.

Nakon što joj se stanje pogoršalo, porodica ju je odvela u hitnu pomoć klinike Vila dei Fiori u Aceri kod Napulja.

U trenutku kada je primljena 20. septembra, njeno stanje je bilo kritično.

“Dežurne kolege su odmah shvatile da je situacija veoma ozbiljna. Svi njeni funkcionalni indikatori su bili izmenjeni; bubrezi su već otkazivali, broj belih krvnih zrnaca bio je 17.000, a počela je da ima i poteškoće sa disanjem”, rekao je dr Felisijano Čikareli za lokalne medije.

Normalni opseg za broj belih krvnih zrnaca je obično između 4.000 i 11.000 po mikrolitru.

Čikareli je rekao da su devojku podvrgli svim mogućim testovima.

“Hteli smo da razumemo gde je sepsa lokalizovana. Uradili smo ultrazvuk i CT abdomena, još jedan CT grudnog koša, te smo shvatili da problem dolazi iz pluća”, naveo je on.

Alesia je stabilizovana i odvedena na intenzivnu terapiju.

Uprkos pokušajima lekara da je održe u životu, umrla je od srčanog zastoja nekoliko sati kasnije.

Mesecima razmišljala o povećanju grudi
Bliska prijateljica preminule devojke, koja je odlučila da ostane anonimna, rekla je lokalnim medijima da je Alesiji bio san da se uda u prelepoj dekoltiranoj haljini koja bi istakla novi dekolte.

“Oduvek je imala kompleks zbog svojih malih grudi, iako zapravo nisu bile tako male: po mom mišljenju, bile su gotovo savršene. Ali ona nije htela da sluša savete i odlučila je da to uradi, nije marila šta drugi govore. Nije htela ni da sluša svog dečka, ni on nije bio za to”, tvrdi prijateljica.

“Kada je došla kod mene na manikir, nije pričala ni o čemu drugom i bila je veoma srećna što je smogla hrabrosti da ode kod hirurga”, dodaje.

Alesia je odlučila da poveća grudi za nekoliko veličina na klinici specijalizovanoj za plastičnu hirurgiju.

Prvo je otišla na rutinske testove pre nego što se vratila 11. septembra na operaciju, a istog dana je otpuštena kući.

“Bila je dobro do 18. septembra. Prve tegobe su se pojavile te večeri i nastavile se sledećeg jutra. Onda se stanje pogoršavalo sve do 20. septembra, kada je stigla na kliniku u kritičnom stanju”, rekao je Čikareli.

Alesijina neutešna porodica podnela je prijavu i policija sada istražuje slučaj.

Njeni roditelji kažu da, ako su postojali propusti, oni moraju izaći na videlo.

“Ako je Alesia umrla zbog doktora, želimo pravdu. Sjajno joj je išlo, bila je lepa, mlada i zdrava. Moraju nam reći šta se dogodilo u toj operacionoj sali.”

Alesijin verenik se potresnim rečima oprostio od nje na društvenim mrežama.

“Volim te, Ale, niko nikada neće moći da zauzme tvoje mesto. Zauvek ćeš biti moja žena! Ti si nešto najlepše što mi se ikada dogodilo. Neću imati milosti ni prema kome dok ne dobijem pravdu. Uvek ćeš biti u mom srcu i u tvojoj porodici. Mnogo te volim.”Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar