Kadirov objavio video iz bolnice i objasnio sve: Publika je saznala koji mediji lažu svoje čitaoce

Ramzan Kadirov je rekao da je zdrav i da je u poseti svom ujaku u Centralnoj kliničkoj bolnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Sprinter99800

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov demantovao je na svom Telegram kanalu glasine o bolesti i rekao da je posetio ujaka u Moskvi, koji se nalazi u Centralnoj kliničkoj bolnici, javlja RIA.

“Prijatelji, ovih dana naša porodica je bila veoma zabrinuta za našeg dragog strica Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova. Slava Svevišnjemu, on se već oporavlja. Tokom radnog putovanja u Moskvu, prvom prilikom, posetio sam Centralnu kliničku bolnicu, gde sam ga zatekao dobro raspoloženog”, napisao je Kadirov, te objavio snimak iz posete stricu u bolnici.

Govoreći o svom zdravlju, šef Čečenije je naglasio da je on živ i zdrav i da uopšte ne razume zašto bi bila gužva čak i ako je bolestan.

“To, istovremeno, ima svoju prednost – publika je saznala koji mediji otvoreno lažu svoje čitaoce”, zaključio je Kadirov.

Telegram kanali i mediji su poslednjih dana pisali da je šef Čečenije navodno bolestan i da se nalazi na medicinskim procedurama u Centralnoj kliničkoj bolnici. Pre toga, pojavile su se informacije o njegovoj smrti, što je i Kadirov lično negirao.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar