Oglasila se škola u kojoj je dečaku gvozdenom kuglom RAZBIJENA GLAVA: Ovo detalji incidenta

Dečak je dobio tešku frakturu lobanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

U Osnovnoj školi “Slobodan Pajić Baja” u Pećincima dogodio se užasan incident u ponedeljak kada je na času fizičkog učenik gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu, saznaje Kurir!

Iz pomenute škole potvrdili su za Kurir da je tragedija umalo izbegnuta, kao i da su detalje o tom događaju naveli u saopštenju koje su objavili dan nakon što se sve izdešavalo.

– Juče, 11.9.2023.godine u poslepodnevnoj smeni u našoj školi u Pećincima, na času fizičkog i zdravstvenog vaspitanja povredio učenik petog razreda. Dete ima povredu glave, zbrinuto je i preveženo u bolnicu u Beograd, gde se nalazi na lečenju i daljem posmatranju. Roditelji i svi nadležni su obavešteni o tom slučaju. Škola će raditi na utvrđivanju okolnosti usled kojih je došlo do povrede i utvrđivati eventualnu odgovornost zaposlenih. U mislima smo sa detetom i njegovom porodicom i želimo da se brzo oporavi – navodi se u saopštenju škole i dodaje:

– Istog dana školu je posetila Prosvetna inspekcija Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Vojvodine i prosvetni savetnici Školske uprave Novi Sad. Škola i nadležni organi preduzimaju dalje korake u okviru svojih nadležnosti.

Podsetimo, dečak je dobio tešku frakturu lobanje, a majka povređenog dečaka potvrdila je za Kurir da se u ponedeljak nesreća dogodila.

– Moj sin je operisan i sada je dobro hvala Bogu. Jedino to mi je bitno, detalje ne znam, deca koja su bila tamo najbolje znaju šta se desilo – kratko nam je kazala majka povređenog osnovca.

Iz Dečje klinike u Tiršovoj potvrdili su za Kurir da se dečak iz Pećinaca nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da je operisan i da je u stabilnom stanju.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar