Dnevni horoskop za 5. septembar: Mesec i Uran nam danas kroje sudbinu, samo ostanite mirni i bez nervoze!

Pročitajte u nastavku teksta detalje horoskopa za svaki znak ponaosob

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Okan Caliskan

OVAN 
Mesec ide ka Uranu, planeti preokreta blizu fiksne zvezde Algol, donoseći vam popodnevni susret sa osobom na položaju koja može dosta uticati na vašu karijeru. Voljena osoba pokazuje ljubomoru i posesivnost, zbog vaše popularnosti u društvu.

BIK
Zbog Meseca između Jupitera i Urana u vašem znaku, nestrpljivi ste da što pre saznate ishod dogovora o honorarnom angažmanu koji bi trebalo da realizujete u saradnji sa osobama iz inostranstva. Jedan Jarac vam šalje poziv za izlazak.

BLIZANCI 
Sjajan aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Jupitera donosi vam uvećanje zarade preko intelektualnih delatnosti, pisanja, turizma, marketinga. Na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate zanimljivu, atraktivnu osobu.

RAK
Vaš vladalac Mesec po podne se približava fiksnoj zvezdi Algol, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Mlađoj osobi sa kojom se viđate izvesno vreme, odgovara da vaši susreti ostanu tajni.

LAV 
Vaš način dogovora o daljoj realizaciji jednog poslovnog projekta dovodi do rezulatata koji ste priželjkivali. Sa Crnim Mesecom Lilitom u vašem znaku pod uticajem Meseca vaša moć zavođenja dolazi do izražaja, naročito ako vam se dopada Ovan.

DEVICA 
Asteroid Viktorija u vašem znaku povoljno utiče na posao avgustovskih Devica. Tranzit Meseca preko Urana i fiksne zvezde Algol donosi vam neke informacije brže nego što ste očekivali. Osoba koju dugo niste videli, želi da privuče vašu pažnju.

VAGA
Prelazak Meseca preko Urana i fiksne zvezde Algol, pokreće razgovor o temama koje se odnose na finansije, kao i na procenu rizika u okviru jednog poslovnog projekta. Prijateljsko ćaskanje sa Blizancima, intrigira vas više nego što želite da priznate.

ŠKORPIJA
Mesec pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, popodne, donosi mogućnost dogovora o poslu u saradnji sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Veza sa harizmatičnom osobom sa kojom ste nekada bili bliski, ne ide onako kako ste priželjkivali.

STRELAC 
Mesec između vašeg vladaoca Jupitera i Urana upozorava na oprez sa novčanim transakcijama. Poslušajte savet Blizanaca, kada se radi o odluci koja bi mogla dugoročno da utiče na vaš posao. Klonite se rasprava sa partnerom i članovima porodice.

JARAC 
Podrška emotivnog ili poslovnog partnera danas vam mnogo znači, budući da niste sigurni da li dobro procenjujete određenu situaciju. Pozicija Meseca, vladaoca vašeg ljubavnog života, utiče na promenu planova kada je reč o voljenoj osobi.

VODOLIJA 
Mesec se u popodnevnim satima približava vašem vladaocu Uranu i fiksnoj zvezi Algol, što unosi nervozu u odnos sa partnerom i članovima porodice. Dogovor o poslovnom aranžmanu sa osobama iz inostranstva, može dati dobar rezultat.

RIBE 
Naglašeno polje mentalnog stanja sa Mesecom blizu Algola, nepovoljno utiče na vaše raspoloženje i procenu situacije na poslu. Pozicija vašeg vladaoca Neptuna, simbola mašte, krajem dana donosi inspiraciju umetnicima rođenim u vašem znaku.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar