Da li je to KRAJ? Elton Džon se na kultnom muzičkom festivalu OPROSTIO OD FANOVA

Elton Džon (76) približava se kraju svoje završne turneje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Elton Džon očarao je verne obožavatelje i veliku publiku Glastonberija u nedelju uveče u svom verovatno poslednjem nastupu u Britaniji, ali je razočarao one koji su se nadali da će na nastup pozvati “veće” zvezde.

Raskošan nastup britanskog pevača usledio je nakon dva dana okupana suncem na poznatom muzičkom festivalu u jugozapadnoj Engleskoj, gde su desetine hiljada obožavatelja slušali Guns N’ Roses, Arctic Monkeys, Foo Fighters, Lizzo, Lewisa Capaldija i druge.

“Nikada nisam mislio da ću nastupati na Glastonberiju. I evo me”, rekao je Džon u svetlucavom zlatnom sakou i s ružičastim naočarama na početku svog prvog pojavljivanja na imanju Worthy Farm.

“Ovo mi je vrlo posebna i emotivna noć jer je to možda moj poslednji nastup u Engleskoj i Velikoj Britaniji”, rekao je.

Pozdravio je četiri gosta u različitim fazama svog nastupa: pevače Jacoba Luska, Stephena Sancheza i Rinu Sawayamu te Brandona Flowersa iz rock grupe The Killers, s kojim je izveo Tiny Dancer pred oduševljenom publikom.

“Kao obožavateljka Eltona mislim da je bio sjajan, ali možda su među gostima mogle biti veće zvezde”, rekla je 35-godišnja Beks Vajting, odevena u svetlucavu jaknu duginih boja u čast prepoznatljivom izgledu Eltona Džona.

“Nerado to govorim budući da je podržao neke prave, lokalne ljude poput Rine Sawayame, ali mislim da se u gomili puno govorilo da će to biti Britney ili Eminem ili druga velika imena”, rekla je.

Džon (76) približava se kraju svoje završne turneje.

“Želim da vam se zahvalim za 52 godine neverovatne ljubavi i odanosti koje ste mi pokazali. Bilo je to neverovatno putovanje i proveo sam se najbolje, najbolje”, rekao je Džon publici.Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar