MOĆNA NOVAKOVA PORUKA POSLE OSVAJANJA ROLAN GAROSA! Iza ugla je Vimbldon, idem po novi trofej!

Sijao je Novak od sreće posle osvojene titule, kako i ne bi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen/youtube

– Teško je opisati sve emocije i senzacije koje osećam, osećaj velikog ponosa, sreće, ispunjenosti, zadovoljstva, ali ujedno i olakšanja. To je neki oslobađajući osećaj, kada se završi turnir. Naravno, još kada se završi s trofejom – poručio je Novak obraćajući se srpskim novinarima.

Posebno se osvrnuo na poslednji poen.

– Kada sam video da je njegov forhend otišao u aut, desilo se ponovo ispunjenje dečačkog sna, iako sam osvojio toliko grend slemova. Ovaj je nekako poseban na svoj način, upravo zbog toga što je istorijski. Mnogo sam zahvalan na ovom trenutku, osećam se veoma srećno, a s druge strane i malo iscrpljeno. Radujem se proslavi, što ću imati kvalitetno vreme sa svojom porodicom i najbližima – govorio je Novak u dahu.

Setio se, naravno, u ovom trenutku i svojih najbližih.

– Da bih nastavio da se bavim profesionalnim tenisom na ovom nivou i da bih uopšte imao priliku da postignem ovakav uspeh, moram da imam veliku podršku najbližih ljudi u mom životu. I to na moju veliku sreću imam – rekao je najtrofejniji osvajač grend slemova u istoriji.

A već je obećao i nova radovanja.

– Nova stranica se brzo okreće, jer je Vimbldon iza ugla. Nema vremena za preveliko slavlje, ukoliko želiš da se kandiduješ za novu titulu na grend slemu. A ja to želim! Želim da iskoristim što je više moguće ovog naleta i energije da pokušam da osvojim ove godine još grend slemova – najavio je Nole nova slavlja.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar