CIFRA DA SE ONESVESTIŠ! Ferari nudi Hamiltonu basnoslovnu lovu: KAKAV FLEŠ

Luis Hamilton, sedmostruki svetski šampion u Formuli 1, dobio je ponudu iz Ferarija vrednu 50.000.000 evra, pišu britanski tabloidi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube / Carwow

As Mercedesa već nekoliko meseci povezivan je sa Skuderijom. Fakat je da je Luis Hamilton pre nekog vremena rekao da je san svakog vozača da vozi za Ferari, ali je isto tako insistirao na tome, da će karijeru završiti u Mercedesu.

Luisu Hamiltonu na kraju sezone ističe ugovor sa Mercedesom, a uprkos pozitivnim vibracijama između njega i šefa tima Tota Volfa, nije bilo traga od tradicionalne najave novoga ugovora.


Sa druge strane, u Ferariju ključa. Prvi vozač ekipe Šarl Lekler veoma je nezadovoljan činjenicom da italijanski tim ni ove sezone nije napravio šampionski bolid. Momka iz Monaka godinama povezuju sa Mercedesom, a analitičari iz Italije mu poručuju da bi trebalo da bude strpljiv i podsećaju da je Mihael Šumaher proveo četiri duge sezone u Maranelu, pre nego što je stvoren moćan auto sa kojim je godinama dominirao.

Britanski tabloidi tvrde da je predsednik Ferarija Džon Elkan u bliskom kontaktu sa Luisom Hamiltonom. Opet, pitanje jekoliko je transfer Britanca izvestan, pošto Šarl Lekler i Karlos Sains Junior imaju važeće ugovore i za sezonu 2024.

Luis Hamilton
Printscreen

Na pitanje o glasinama o Mercedesu na trci u Majamiju Šarl Lekler je rekao:

– Ne… Nula… Nula… Stvarno nula! Svi se smeškate jer mi ne verujete, ali obećavam…Potpuno sam predan Ferariju i volim Ferari. Uvek mi je bio san da budem deo ovog tima. Glavni prioritet za mene jeda postanem šampion Formule 1 u Ferariju. Tako da o odlasku ne razmišljam.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar