KAD SU SVI VIDELI REMI NA MARAKANI… Kangva “ubio” Vojvodinu u 94. minutu (VIDEO)

U okviru 35. kola Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu na svom stadionu rezultatom 2:1.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FK Crevena zvezda

Crveno-beli su već obezbedili šampionsku titulu, pa samim tim, ova utakmica nije bila od rezultatskog značaja za izabranike Miloša Milojevića.

Bez obzira na to, jasno se videla želja kod domaćih fudbalera da i u ovom susretu, pa i u svakom sledećem do kraja prvenstva, žele da ostvare pobedu.

Napala je Zvezda od prvog minuta, aktuelni srpski šampion je stvarao šanse, a vodeći gol postigao je Osman Bukari u 9. minutu. Katai je odložio loptu Bukariju, brzonogi fudbaler je ušao u protivnički šesnaesterac i preciznim udarcem matirao golmana Carevića, koji je u ovoj situaciji bio potpuno nemoćan.

Nastavili su crveno-beli sa ofanzivnom igrom, šanse su se ređale kao na traci, Voša je bila potpuno nemoćna i pravo je pitanje kako novosadski gol u prvom poluvremenu nije primio još neki gol.

Gostujući fudbaleri nisu imali ideju u napadu, čemu svedoči činjenica da je Vojvodina prvi put ugrozila gol Milana Borjana tek u 50. minutu. Došla je lopta do Zukića nakon jednog odbitka, igrač gostujućeg tima je šutirao iz prve, ali je iskusni golman odbranio udarac i poslao loptu u korner.

A onda, u 57. minutu usledio je šok na Marakani. Čumić je probio po levom boku, potom je sjajno centrirao, a Baraj se našao na pravom mestu i bez većih poteškoća je glavom prosledio loptu u praznu mrežu.

Videla se velika želja kod domaćih fudbalera za novom pobedom, Milojević je ofanzivnim izmenama pokušao da još više napadne protivnika, a na najvećem stadionu u Srbiji viđena je prava drama na kraju meča.

Glavni arbitar meča je produžio utakmicu četiri minuta, a u poslednjim sekundama u stelce se upisao Kingsli Kangva, pa je Zvezda tako nastavila pobedničku seriju, a kod igrača Vojvodine ostaje veliki žal za propuštenom prilikom da se osvoji zlata vredan bod.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar